loader
Twispay obtine licenta de membru principal Visa

Twispay obtine licenta de membru principal Visa

In prezent, Twispay beneficiaza de toate licentele Visa, atat pe partea de emitere cat si pe partea de acceptare, valabile in intreg Spatiul Economic European

Institutia financiara Capital Financial Services S.A., care opereaza sub brandul Twispay, anunta ca a fost acceptata drept membru principal al schemei de plata Visa, o recunoastere extrem de importanta, care ii va permite sa isi dezvolte activitatea atat pe zona de emitere carduri, cat si pe zona de acceptare la plata a cardurilor Visa. Astfel, Twispay isi intareste pozitia pe piata internationala, oferindu-le clientilor sai servicii complete ce includ acum atat emiterea de carduri Visa in Spatiul Economic European, cat si acceptarea la plata a operatiunilor cu carduri Visa.

In prezent, Twispay beneficiaza de toate licentele Visa, atat pe partea de emitere cat si pe partea de acceptare, valabile in intreg Spatiul Economic European, ceea ce confirma ca suntem o institutie financiara de incredere, recunoscuta international. Noile capabilitati ne asigura un nivel ridicat de autonomie, intrucat ne putem servi clientii direct, ceea ce se traduce intr-un proces de inrolare rapid si eficient si un timp de raspuns semnificativ mai bun. In acest fel, reusim sa ne raportam cu succes la o piata dinamica, dezvoltand constant produse noi, inovatoare.”, a declarat Augustin Dobre, CEO Twispay.

Extinderea parteneriatului cu Visa vine si cu o serie de alte avantaje pentru Capital Financial Services. Statutul de membru principal face ca institutia financiara cu sediul in Romania sa nu mai depinda de institutii financiare sponsor intermediare, ceea ce ii ofera controlul asupra infrastructurii si, implicit, asupra serviciilor si gradului de satisfactie al clientilor.

Procesul de dezvoltare a parteneriatului a fost unul complex, care a inclus o componenta importanta de AML / KYC (Anti-money laundering / Know Your Customer). Asa cum prevad standardele si reglementarile Visa, Capital Financial Services a parcurs un proces de audit ce a avut in vedere, politicile, sistemele si procedurile sale operationale si de combatere a fraudelor, spalarii banilor si a finantarii terorismului si planurile de business ale companiei. Intreaga procedura s-a incheiat in anul 2022.

La Twispay, obiectivul nostru este sa aducem impreuna solutiile financiare traditionale si cele digitale, iar intarirea parteneriatului cu Visa, unul dintre liderii mondiali in plati digitale, ne permite sa oferim servicii eficiente, atat pentru comercianti, cat si pentru utilizatorii finali.”, a adaugat Augustin Dobre.

Despre Capital Financial Services si Twispay

Parte a grupului Elrond, Capital Financial Services, care opereaza prin brandul Twispay, este o institutie emitenta de moneda electronica, prima de acest fel licentiata in 2013 de catre Banca Nationala a Romaniei. Compania este autorizata sa ofere servicii de emitere de moneda electronica si servicii de plata, incluzand emitere de carduri si procesare de plati pentru tranzactii online efectuate cu carduri emise sub sigla Visa, MasterCard sau prin alte metode de plata alternative.

Printre clientii Twispay se numara BlueAir (cea mai mare linie aeriana din Romania), Fit4You Delivery, AvStore, Colete Online, Ritter Broker.

Autori

foto
CAPITAL FINANCIAL SERVICES SA