loader
TBI Bank il numeste pe Costin Mincovici in pozitia de Chief Credit Officer

TBI Bank il numeste pe Costin Mincovici in pozitia de Chief Credit Officer

El il inlocuieste pe Martin Muransky, care a preluat pozitia de Chief Risk Officer in cadrul grupului 4finance

TBI Bank anunta numirea lui Costin Mincovici, profesionist cu o experienta de peste 17 ani in domeniul riscului, in pozitia de Chief Credit Officer. El il inlocuieste pe Martin Muransky, care a preluat pozitia de Chief Risk Officer in cadrul grupului 4finance, compania-mama a TBI Bank si unul dintre liderii din industria creditelor de consum.

Costin Mincovici este specializat in managementul riscului de-a lungul intregului proces de creditare. Pe parcursul carierei dezvoltate in institutii bancare si nebancare, si-a asumat roluri variate in aria de risc, de la risc de credit sau antifrauda pana la calitatea portofoliului, si a gestionat activ portofolii semnificative de credit. El s-a alaturat 4finance in 2017, in pozitia de Director de Risc pe Europa si Director Global al Departamentului de Colectare.

Sunt incantat sa ma alatur TBI Bank si sa ii sprijin viziunea de dezvoltare bazata pe transformare digitala. Cat am lucrat la 4finance am ajuns sa cunosc bine TBI Bank si ma bucur sa devin parte a unei echipe puternice”, spune Costin Mincovici, noul Chief Credit Officer al TBI Bank.

Talentele reprezinta componenta vitala pentru succesul oricarui business. Suntem mereu in cautare de manageri eficienti care sa se alature echipei TBI Bank si care sa ne ajute sa ne consolidam si sa evoluam in acord cu nevoile clientilor. Numirea lui Costin este importanta pentru operatiunile noastre, iar experienta si pasiunea lui vor contribui la cresterea intregii organizatii. Ii multumim lui Martin pentru rezultatele grozave la TBI Bank si cred sincer ca va avea o contributie importanta si la nivel de grup”, a declarat Petr Baron, CEO al TBIF (TBI Bank).

Noul Chief Credit Officer al TBI Bank se va concentra in activitatea sa pe intregul ciclu de creditare retail, mentinand si dezvoltand pasii majori facuti pana acum de echipa de risc, cu obiectivul de a imbunatati experienta de risc in ansamblu, atat pentru clientii externi, cat si pentru cei interni, in directia strategiei TBI de a-si consolida pozitia de creditor digital de ultima generatie.

Despre TBI Bank

TBI Bank este o institutie bancara parte a grupului 4finance, cel mai mare grup european de credite de consum accesibile online si pe dispozitive mobile, cu activitati in Romania, Bulgaria, Germania si Suedia. Cu o retea de parteneri care numara peste 6.600 de puncte de vanzare, TBI Bank deserveste peste 1,2 milioane de clienti. Atentia TBI Bank pentru clienti sustine strategia companiei de a deveni furnizor de credite digitale de ultima generatie. Modelul de afaceri de succes si atentia pentru client au sprijinit TBI Bank sa devina cea mai profitabila si eficienta banca din Bulgaria (Capital K10).