loader
tbi bank a incheiat un parteneriat cu Transilvania Broker pentru a facilita romanilor plata in rate a produselor de asigurare, inclusiv cele RCA

tbi bank a incheiat un parteneriat cu Transilvania Broker pentru a facilita romanilor plata in rate a produselor de asigurare, inclusiv cele RCA

Asigurarile raman principalul instrument de protectie al romanilor, in contextul in care cei mai multi dintre ei sunt vulnerabili in cazul unor evenimente neprevazute, cu posibil impact negativ asupra vietilor lor.

Pentru a facilitata accesul clientilor la produse de asigurare, tbi bank a incheiat un parteneriat cu Transilvania Broker, unul dintre principalii brokeri de asigurari din Romania. Datorita acestui parteneriat, clientii pot cumpara orice tip de produse de asigurare prin intermediul solutiei Buy Now, Pay Later (BNPL) in 4 rate fara dobanda sau pe perioade mai lungi, cu dobanzi accesibile. In plus, achizitionarea asigurarilor de tip RCA este disponibila in rate atat persoanelor fizice, cat si celor juridice.

Asigurarile de orice tip, inclusiv cele RCA, pot fi achitate in 6 sau 12 rate, indiferent de prima de asigurare, de asiguratorul ales sau de perioada.

„Cultura privind asigurarile se afla in Romania la un nivel semnificativ sub cel intalnit in multe tari din Centrul si Vestul Europei. Oamenii sunt destul de vulnerabili in fata unor evenimente neprevazute, cu impact negativ, iar pretul tot mai mare al asigurarilor nu este in masura sa contribuie la o evolutie pozitiva a acestei situatii. Acesta este unul dintre principalele motive pentru care am incheiat un acord cu unul dintre cei mai mari brokeri din Romania, Transilvania Broker, oferind romanilor posibilitatea de a achizitiona o gama foarte larga de asigurari in conditii mai avantajoase”, spune Ionut Sabadac, VP Merchant Solutions, tbi bank.

Transilvania Broker de Asigurare este unul dintre cei mai mari brokeri de asigurare din Romania, cu o experienta de peste 15 ani in domeniu. Compania detine o retea la nivel national formata din aproape 2.000 de colaboratori si a deservit peste 1 milion de clienti pana in prezent.

„Educatia financiara a clientilor nostri a reprezentat pentru noi un punct important de-a lungul timpului. Ne dorim ca acestia sa inteleaga ca asigurarile, in special cele facultative, joaca un rol esential intr-o economie matura. Am observat, totusi, ca, in ultimii ani, romanii sunt din ce in ce mai interesati de achizitionarea asigurarilor facultative. Aceasta evolutie, desi imbucuratoare, este afectata de primele de asigurare ridicate. Pentru a veni in intampinarea clientilor nostri, am ales sa ne aliem cu un partener puternic din zona financiara, cum este tbi bank”, spune Gabriel Login, Director General Transilvania Broker.

Industria de asigurari din Romania a contribuit cu peste 2,8 miliarde lei la economia nationala, din care 1,3 miliarde lei reprezinta un impact direct al valorii adaugate create, potrivit unui studiu recent realizat de grupul de consultanti independenti MIR Research, la cererea UNSAR (Uniunea Nationala a Societatilor de Asigurare si Reasigurare din Romania).

 

Despre tbi bank

 

Autori

foto
TBI BANK EAD SOFIA - SUCURSALA BUCURESTI