loader
D&B David si Baias a asistat compania Public Power Corporation (PPC) din Grecia in finalizarea tranzactiei de preluare a activelor din Romania ale grupului Enel

D&B David si Baias a asistat compania Public Power Corporation (PPC) din Grecia in finalizarea tranzactiei de preluare a activelor din Romania ale grupului Enel

O echipa de avocati ai D&B David si Baias, societatea de avocatura corespondenta PwC in Romania, a asistat compania Public Power Corporation (PPC) din Grecia in finalizarea tranzactiei de preluare a activelor de productie, furnizare si distributie de electricitate din Romania ale grupului italian Enel.

”Avocatii D&B David si Baias au asistat PPC pe parcursul intregului proces de achizitie. In aceste zile este parcursa etapa finalizarii tranzactiei avand ca obiect transferul actiunilor societatilor care au facut parte din grupul Enel. Multumesc reprezentantilor PPC pentru increderea acordata si tuturor colegilor din D&B care au lucrat la aceasta tranzactie, aflata in top cinci tranzactii realizate in Romania in ultimii 30 de ani”, a declarat Anda Rojanschi, Partener D&B David si Baias.

D&B a furnizat intreaga asistenta de drept romanesc, constand atat in servicii de due diligence juridic, cat si in asistenta juridica pentru revizuirea documentelor tranzactiei.

Echipa D&B David si Baias care a furnizat asistenta juridica in faza de finalizare a tranzactiei a fost coordonata de Anda Rojanschi, Avocat Partener si a fost alcatuita din Cristina Paduraru, Avocat Partener, Adina Oprea, Avocat Senior Coordonator, Corina Celmare, Avocat Senior, Adriana Popa, Avocat Senior.

Compania Public Power Corporation (PPC) din Grecia a anuntat in luna martie a anului trecut preluarea activelor din Romania ale grupului Enel, tranzactie in care a fost asistata de o echipa integrata de specialisti in tranzactii a PwC Romania si Grecia si avocatii D&B David si Baias. Avocatii D&B au continuat sa ofere asistenta companiei.

PPC este cea mai mare companie de energie din Grecia, cu o capacitate instalata de 11,1 GW si aproximativ 6 milioane de clienti.

 

***

 

Despre D&B David si Baias

D&B David si Baias este societatea de avocatura corespondenta PwC in Romania si este parte din reteaua internationala PwC Legal, care cuprinde mai mult de 3000 de avocati in peste 90 de tari. Echipa D&B David si Baias este alcatuita din circa 50 de avocati (dintre care 8 parteneri) si acorda consultanta si asistenta juridica societatilor locale si multinationale in domenii precum: fuziuni, achizitii si restructurari, societati comerciale si grupuri de societati, proprietati imobiliare, concurenta si ajutoare de stat, servicii financiare si piete de capital, relatii de munca si resurse umane, proprietate intelectuala, protectia consumatorului si a datelor cu caracter personal, litigii fiscale si comerciale.

 

Autori

foto
D&B DAVID SI BAIAS SCA