loader

Star Storage lanseaza StarCapture 5

Star Storage, furnizorul roman de top pentru solutii de stocare, arhivare si management de informatii (date si documente), servicii externalizate de Data Center si Cloud, lanseaza StarCapture 5 – suita performanta si completa de aplicatii pentru captura si conversia datelor si documentelor.

Aplicatiile permit organizatiilor extragerea informatiei pastrata pe hartie si scaderea costurilor cu gestiunea documentelor prin constituirea unei arhive electronice, indiferent de domeniul in care activeaza. Organizatiile pot astfel extrage automat datele din documente pentru valorificarea la maximum a acestora in procesele de business, in functie de nevoile specifice existente. Suita StarCapture 5 poate fi utilizata intr-o multitudine de scenarii acolo unde este nevoie de captura zilnica sau ocazionala a documentelor aflate pe suport hartie sau a celor in format electronic.

 

Suita StarCapture 5 adreseaza nevoile oricarei organizatii si cuprinde:
StarCapture Standard – solutie ideala pentru scanarea si procesarea documentelor generate individual, la nivel departamental sau la nivelul unei organizatii distribuite in teritoriu, fiind adresata scenariilor in care captura este o activitate conexa celor de zi cu zi;

 •  StarCapture Enterprise – solutie web de nivel enterprise orientata catre procese de business, fiind potrivita organizatiilor care proceseaza volume extrem de mari de documente prin procese de lucru bine structurate si cu personal specializat (ex.: procesari de facturi, contracte, formulare etc.);
 •  StarCapture Mobile – solutie pentru maximizarea rezultatelor fortei de vanzari de top, permitand obtinerea datelor si completarea documentelor necesare intocmirii contractelor, achizitiei de comenzi sau produse, la locatia fizica a clientului, utilizand un dispozitiv de tip tableta sau un laptop.
 • Suita StarCapture 5 include functionalitati necesare pentru: captura documentelor curente; construirea unei arhive electronice de documente; preluarea automata a datelor din diverse documente, cum ar fi: formulare, documente de identitate, facturi si documente insotitoare etc. In functie de nevoile organizatiei si specificul activatii acesteia, la cerere, se pot adauga si dezvolta functionalitati suplimentare.

 

„Foarte multe din datele necesare proceselor de lucru sunt inchise in documente fizice, impiedicand organizatiile sa le utilizeze rapid si corect. Pentru a face fata problemelor si riscurilor care decurg din gestionarea deficienta a informatiilor din documente, dar si pentru a ajuta organizatiile sa profite de informatii la adevarata lor valoare, Star Storage creeaza inca de acum 8 ani o suita performanta si completa de aplicatii pentru captura datelor si documentelor – StarCapture, care a ajuns acum la generatia a 5-a.


Suntem o companie care pune foarte mare accent pe nevoia clientilor, tinem in permanenta pasul cu tehnologia si ne adaptam la schimbarile produse de evolutia acesteia. De aceea, pe parcursul acestor ani am perfectionat continuu aceasta suita de aplicatii folosind permanent cele mai noi tehnologii si am adaptat-o la nevoile specifice ale clientilor nostri. Ne bucuram ca suntem singura companie romaneasca care a conceput o astfel de aplicatie profesionala pentru captura documentelor cu functionalitati unice, care le depasesc pe cele ale aplicatiilor similare la nivel international.”, a declarat Catalin Paunescu, Managing Director, Star Storage.
StarCapture 5 ofera beneficii multiple utilizatorilor, precum:

 

 •  Asigura o cale facila de captare a corespondentei de intrare si iesire din companie;
 •  Permite reducerea costurilor de stocare a documentelor fizice cu pana la 50%;
 • Asigura alimentarea sistemelor informatice cu date corecte si complete;
 • Permite crearea unei arhive electronice de documente, inclusiv prin folosirea standardului PDF/A;
 •  Asigura controlul intregului flux de procesare a datelor din momentul scanarii pana in momentul transferului catre celelalte sisteme;
 •  Ofera mecanisme automate de corectie a imaginilor astfel incat sa se optimizeze procesarea si stocarea acestora;
 •  Permite folosirea atat a echipamentelor de scanare normale cat si a celor profesionale, la intreaga lor capacitate;
 •  Recunoaste automat informatii din documente pe baza unor reguli dinamice, nu doar a unor sabloane predefinite (ex: linii de factura din facturi de modele diferite);
 •  Permite controlul riguros chiar si al statiilor de lucru distribuite si fara acces permanent la comunicatii;
 •  Fluidizarea proceselor si eliminarea duplicatelor in format fizic;
 •  

„La Star Storage dezvoltam aplicatii cu adevarat valoaroase si utile pentru clientii nostri, pentru ca vrem sa le satisfacem acestora cat mai bine nevoile, astfel incat cu ajutorul solutiilor, serviciilor si produselor noastre acestia sa-si reduca costurile si sa-si eficientizeze activitatile si, la randul lor, sa-si multumeasca clientii. StarCapture 5 este o suita de astfel de aplicatii, care nu doar ca ofera beneficii importante, dar vine si cu avantaje unice in Romania. Ca de exemplu, StarCapture Standard, desi administrabil centralizat poate functiona si offline, iar sistemul server ofera marele avantaj de fi independent de platforma sitemului de operare sau bazei de date.”, declara Rares Vasilescu, Software Development Director Star Storage.

 

Despre STAR STORAGE - INFORMATION MANAGEMENT | OUTSOURCING | CLOUD
Star Storage este o companie romaneasca, capital 100% privat, leader in solutii pentru protectie si management al informatiilor in Romania. Cu peste 12 ani de experienta pe piata din Romania, Star Storage si-a dezvoltat portofoliul de solutii si servicii pornind de la principiul integrarii complete de-a lungul intregului ciclu de viata al informatiilor generate de o companie - din momentul productiei acestora pana in momentul stocarii sau distrugerii: servicii externalizate de output management (productie documente), servicii externalizate de arhivare si management al arhivelor hibride (arhive fizice si electronice), servicii externalizate de data center si Cloud, solutii de infrastructura IT si solutii de business, toate integrate cu solutiile de gestiune a informatiilor geospatiale (GIS).
 

Autori

foto
STAR STORAGE SA