loader
SIXT New Kopel, lider de piata in 2017

SIXT New Kopel, lider de piata in 2017

14 milioane de euro cifra de afaceri in primele 6 luni si 30 de milioane de euro, cifra estimata pana la finalul anului 2017

Pentru SIXT New Kopel, prima companie de leasing operational din Romania si una de top care ofera servicii de rent a car si de leasing operational pe piata locala, business-ul evolueaza peste asteptari. 

 

Rezultatele pozitive obtinute sunt efectul direct al abordarii unice de tipul “One Stop Shop System”, adica toate serviciile existente pe piata, in acelasi loc si al filosofiei “Always Yes”, aplicata la nivel de Grup. Sunt rezultatele directe ale strategiei companiei care vizeaza oferirea de servicii de top, customizate clientilor si flexibilitatea. Nu in ultimul rand, cantareste greu in balanta si parteneriatul solid pe care compania il are cu clientii si cu partenerii strategici. Toate acestea plaseaza SIXT Rent a Car intr-o pozitie de top pe piata auto locala.

 

SIXT New Kopel a inregistrat o cifra de afaceri de 14 milioane de Euro in prima jumatate a anului si estimeaza o inchidere a anului 2017 cu 30 de milioane de Euro. Valoarea totala a investitiei s-a ridicat, in primele sase luni ale anului, la valoarea de 6.5 milioane de Euro, in crestere cu 10% fata de perioada similara a anului trecut.

 

In 2017, flota SIXT New Kopel Operational Leasing si a SIXT Rent a Car a atins 4000 de autovehicule aflate in administrare. O crestere de 15% este asteptata pana la finalul anului.

 

Prima jumatate de an a fost o perioada deosebit de favorabila atat pentru SIXT SH, divizia de masini SH multi marca a Grupului, cat si pentru Union Motors, dealer autorizat de masini noi marca Opel. Ambele divizii au insemnat 500 de masini noi si SH vandute.

 

Activitarea din cadrul service-ului Union Motors, cel mai mare din Romania, a crescut cu 15%, cu o medie de 80 – 100 de masini Dacia, Renault, Opel si multi-marca, aflate in service, pe zi. 

 

Venim cu o abordare strategica de business pe termen lung, intr-o piata in care doar cei mai flexibili si mai inovatori pot aduce valoare si se pot diferentia. intampinam mereu provocarile cu atitudinea corecta, “Always Yes”. Dispunem de serviciile potrivite, de combinatia unica de oameni inteligenti si talentati si de atitudinea potrivita pentru a continua sa ne dezvoltam business-ul in acelasi ritm. Iar restul anului se anunta la fel de pozitiv”, declara Tal Lahav CEO SIXT New Kopel.

 

Dar, pentru SIXT New Kopel nu este vorba numai de rezultatele obtinute in afaceri. Valori precum “a da inapoi comunitatii” sau “educatia” cantaresc mult in balanta si creeaza diferenta. Recent, SIXT New Kopel si-a implicat toti angajatii intr-un program de voluntariat numit #AlwaysYesToEducation. Obiectivul este acela de a ajuta copiii aflati in dificultate prin programe pe termen lung pentru a contribui la o educatie sustenabila a acestora. Mai multe detalii gasiti aici: http://www.newkopel.ro/ro/alwaysyeseducation

Autori

foto
NEW KOPEL ROMANIA SRL