loader
SIXT Group Romania – crestere de 20% a business-ului si peste 20 de milioane de euro investitie in toate diviziile, in 2018

SIXT Group Romania – crestere de 20% a business-ului si peste 20 de milioane de euro investitie in toate diviziile, in 2018

Pentru SIXT Group Romania, una dintre companiile de top din industria auto, anul 2017 a fost unul de succes, cu peste 4.000 de autoturisme aflate in administrare si cu o crestere la nivelul tuturor diviziilor sale

 Pe aceeasi linie, anul 2018 se doreste a fi unul al dezvoltarii si al investitiilor. Grupul va continua sa inoveze si sa investeasca pe piata, punand accentul pe Sistemul “One Stop Shop” si pe filosofia “ALWAYS YES”. SIXT Group Romania vizeaza o crestere de 20% a flotei administrata in sistem rent a car si leasing operational, cu pana la 5.000 de autoturisme aflate in administrare, in 2018. Grupul a inregistrat o cifra de afaceri de peste 27 milioane de euro in 2017 si estimeaza o crestere de 20% in 2018. Anul acesta, Grupul intentioneaza sa investeasca peste 20 de milioane de Euro in toate diviziile sale. 

 

“In 2018, ne-am propus sa fim leader de piata in toate activitatile nostre. Ne dorim sa fim prima alegere a clientilor care cauta servicii auto, prin oferirea de servicii la cel mai bun raport calitate – pret dar si cu atitudinea potrivita, Always Yes. Vom continua sa vedem in clientul nostru un partner si sa dezvoltam un grup proactiv sinergetic cu o echipa de profesionisti talentati si creativi. Avem planuri si aspiratii pe termen lung intr-o piata in care doar cele mai flexibile si mai inovatoare companii pot crea valoare si diferenta. Vom continua dezvoltarea pe piata romaneasca prin mentinerea pozitiei de leader de piata in toate activitatile noastre. Ne propunem sa oferim o valoare de varf venind cu solutii noi pe piata, la cel mai bun raport calitate – pret. Ne straduim sa continuam sa fim adaptabili si flexibili pentru clientii nostri si sa sprijinim dezvoltarea pietei prin crearea de valoare adaugata. Vom continua sa oferim solutii personalizate, de cea mai buna calitate, si sa fim flexibili. Vom sprijini in continuare IMM-urile, oferindu-le avantaje similare, la care numai companiile mari au acces. Avem serviciile potrivite, un mix unic de echipe profesioniste si abordarea corecta pentru a continua dezvoltarea afacerii noastre in acelasi ritm, si in 2018” – Tal Lahav CEO SIXT Group Romania

 

In 2018, activitatea SIXT Rent a Car va creste cu peste 20% iar cea a SIXT Leasing, cu peste 15%, pentru a sustine obiectivul atingerii unei flote de 5.000 de autoturisme. Activitatea diviziei SIXT SH va creste cu 30%, cu o medie de 70-100 de autoturisme vandute lunar.

 

Vom continua sa ne concentram pe Union Motors (service si dealership) pentru care pregatim deja campanii speciale pentru cresterea awareness-ului si a activitatii in ambele divizii. Vedem o crestere de pana la 20-30% in cadrul Opel Dealership si de pana la 15% in cadrul service-ului Union Motors. in zona de leasing avem acum peste 350 de clienti din toate ariile si de toate dimensiunile si estimam o crestere a portofoliului de clienti de peste 20%. Intentia noastra este sa mentinem o rata a retentiei la un nivel similar cu cel din 2017. si numarul angajatilor va creste cu pana la 5%, iar intentia noastra este sa investim in construirea unei echipe solide de profesionisti care muncesc din pasiune pentru ceea ce fac.

 

In 2018, SIXT Group Romania va continua sa isi valorifice avantajul sau competitiv, Sistemul “One-Stop Shop" si sa ofere toate serviciile existente pe piata sub acelasi acoperis: leasing operational (www.sixtleasing.ro), rent a car (www.sixt.ro), masini second hand (www.sixtsh.ro), masini noi (dealer autorizat Opel - www.opel-unionmotors.ro) si service auto – unul dintre cele mai mari din Romania (autorizat Dacia, Renault, Opel si multi brand - www.union-motors.ro).

 

Si pentru ca totul porneste de la oameni, echipa noastra va continua sa fie condusa si inspirata de filozofia ALWAYS YES, prin accentul pus pe clienti ca parteneri carora le oferim solutii personalizate, inovatoare si flexibile.


In 2017, SIXT Group a inregistrat o cifra de afaceri de peste 27 de milioane de euro, in crestere cu 10% fata de 2016. In 2017, flotele SIXT Leasing si SIXT Rent a Car au ajuns la 4.000 de autoturism printr-o crestere de 15%. A fost un an foarte bun pentru SIXT SH (divizia de autoturisme multi-brand a SIXT) si Union Motors (divizia de vanzari de masini noi a Opel), cu peste 1.000 de autoturisme noi si second hand vandute. Activitatea service-ului Union Motors, unul dintre cele mai mari din Romania, a crescut de asemenea cu 15%, in contextul in care Grupul a deservit Dacia, Renault, Opel si multi-brand intr-un ritm de 80-100 de masini zilnic.

Autori

foto
NEW KOPEL ROMANIA SRL