loader

Siguranta in noul sezon: verificarea de primavara, in Centrele Autorizate Mercedes-Benz

Pana pe 20 mai, toti posesorii de autoturisme Mercedes-Benz sunt invitati in Centrele Autorizate de Service pentru verificarea de primavara, prin intermediul careia pot beneficia de controale si verificari functionale specifice acestei operatiuni. Astfel, se asigura mentinerea automobilelor Mercedes-Benz intr-o stare impecabila in noul sezon

Pachetul pus la dispozitia fiecarui posesor de autoturism Mercedes-Benz cuprinde operatiuni precum verificarea anvelopelor, a suspensiilor si a trenului de rulare, verificarea stergatoarelor, verificarea sistemului de spalat parbrizul si faruri, precum si verificarea sistemului de iluminare.

 

Totodata, clientii pot beneficia si de curatare si dezinfectare a sistemului de aer conditionat, o actiune importanta pentru un climat interior sanatos si proaspat.

 

Un exemplu de responsabilitate la volan vine din partea lui Andi Moisescu, care s-a prezentat la verificarea de primavara cu autoturismul sau, Mercedes-Benz Clasa B. Realizatorul TV incurajeaza toti clientii Mercedes-Benz sa beneficieze de acest program, pregatindu-si astfel autovehiculul pentru calatorii in deplina siguranta.

 

Pentru mine, masina inseamna in primul rand siguranta si confort, asa incat mi se pare important sa o mentin in cea mai buna forma! Drept urmare, odata ce iarna a dat semne ca e gata sa se retraga, m-am dus la verificarea de sezon. Mi se pare esential ca masina sa participe la toate verificarile periodice, iar pregatirea de primavara n-a facut decat sa raspunda preocuparii mele de a ma asigura de cele mai bune conditii, oricand sunt la drum”, a precizat Andi Moisescu.

 

Atat verificarea de primavara, cat si curatarea si dezinfectarea sistemului de aer conditionat sunt operatiuni pe care toti posesorii de autoturisme Mercedes-Benz le pot realiza in cele 35 de Centre Autorizate de Service (www.mercedes-benz.ro/Centre), pana pe 20 mai – perioada in care fiecare Centru Autorizat ii asteapta cu oferte speciale in acest sens.

Autori

foto
MERCEDES-BENZ ROMANIA SRL