loader

Profi deschide primul magazin format Mall

PROFI Rom Food a deschis primul sau magazin Mall, in cadrul complexului Oradea Shopping City, inaugurand astfel un nou concept si ridicand reteaua la 163 de unitati

„Cautam in permanenta noi formate de magazin, adaptate la asteptarile clientilor,” a declarat Pawel Musial, Directorul general PROFI. „De asta data, ne straduim sa intelegem mai bine ce asteapta de la noi acest gen de consumator si de aceea testam un format adecvat prezentei noastre in centre comerciale; ne asteptam ca in viitor sa apara tot mai multe astfel de magazine in mall-uri.”

 

„Prezenta PROFI vine in intampinarea nevoilor clientilor centrului comercial, care au solicitat in mod constat un retailer pe zona de food, dar si pentru a deservi zona cu produsele comercializate de acestia”, declara administratorul Shopping Center Holding, Cristina Dinu.

 

Mall este un proiect pilot in care accentul cade in principal pe gama de produse proaspete. Noul magazin are o suprafata de aproximativ 790 m.p. si se afla amplasat la parterul centrului comercial, in zona primei intrari.

 

In momentul de fata, magazinele PROFI se gasesc in 88 de localitati din 36 de judete, ocupand astfel cea de a doua pozitie in topul retailului modern din Romania.

Autori

foto
DOINGBUSINESS.RO SRL