loader
Schneider Electric va moderniza si automatiza intreaga retea de distributie electrica de medie tensiune a Serbiei

Schneider Electric va moderniza si automatiza intreaga retea de distributie electrica de medie tensiune a Serbiei

Actualizarea va imbunatati calitatea furnizarii de energie electrica si, astfel, va consolida serviciul furnizat de operatorul sistemului de distributie din Serbia - Elektrodistribucija Srbije (EDS) si clientii sai

Schneider Electric a semnat un contract pentru furnizarea de echipamente de medie tensiune (MT) si software de management al retelei pentru a moderniza reteaua de distributie electrica a Serbiei. Acest proiect de modernizare a retelei la nivel national isi propune sa imbunatateasca fiabilitatea retelei, reducand intreruperile de curent si durata acestora.

Actualizarea va imbunatati calitatea furnizarii de energie electrica si, astfel, va consolida serviciul furnizat de operatorul sistemului de distributie din Serbia - Elektrodistribucija Srbije (EDS) si clientii sai.

In calitate de furnizor de tehnologie lider pe piata, Schneider Electric are produsele conectate, software-ul si expertiza necesare pentru a moderniza, automatiza si transforma intreaga retea MT a tarii. Retelele digitalizate ale viitorului imbunatatesc eficienta energetica, accelereaza integrarea surselor de energie regenerabila, cum ar fi energia solara si eoliana, echilibreaza cererea si oferta de energie si faciliteaza astfel tranzitia la energie verde. Capacitatile de gestionare a datelor sprijina eforturile de optimizare si decarbonizare a consumului de energie pe partea de cerere.

Modernizarea si digitalizarea retelei ajuta, de asemenea, la identificarea celui mai bun mod de configurare si operare a retelei de distributie existente, care poate reduce sau amana investitiile mari de capital in construirea centralelor electrice – economisind fonduri publice si limitand pierderile.

Despre Schneider Electric

La Schneider, credem ca accesul la electricitate si la tehnologie, prin intermediul unor solutii inteligente, este un drept fundamental al omului.

Furnizam solutii digitale in domeniul energiei si al automatizarii, in scopul asigurarii eficientei si sustenabilitatii. Imbinam cele mai bune tehnologii de automatizari, software si servicii integrate pe zona energetica in timp real, pentru locuinte, cladiri, centre de date, infrastructura si in diferite industrii.

Ne-am luat angajamentul sa descoperim posibilitatile infinite ale unei comunitati deschise, globale, inovatoare, care ne impartaseste telul si valorile.

www.se.com/ro 

Autori

foto
SCHNEIDER ELECTRIC ROMANIA SRL