loader
Schneider Electric multipremiat pentru design, in acest sezon

Schneider Electric multipremiat pentru design, in acest sezon

Recunoscut de 132 de experti in design de nivel inalt din peste 20 de tari pentru proiectarea produselor care au cea mai mare putere inovatoare, Schneider Electric a primit sapte premii prestigioase IF Design Awards

• Produsele din portofoliul Schneider Electric sunt recompensate pentru inovatie prin proiectare, ergonomie precisa si axata pe utilizator, cu cele mai importante premii de design din 2022

• Schneider Electric primeste sapte premii impresionante IF Design

• Schneider Electric primeste trei premii prestigioase Red Dot

Schneider Electric, liderul in transformarea digitala a managementului si automatizarii energiei, a primit cele mai importante premii de design din lume, in acest an.

Echipele de proiectare si inginerie ale companiei continua sa aplice zeci de ani de experienta in a face case si cladiri sigure, sustenabile, eficiente si sofisticate - prin furnizarea de solutii de proiectare inteligente, conectate si intuitive care continua sa atraga atentia unora dintre cele mai importante jurii de specialitate din lume.

Aceste premii de design apreciate recunosc si rasplatesc conceptul si functionalitatea exceptionale si inovatoare, in materie de design, ale produselor Schneider Electric si rolul lor in sustinerea si incurajarea societatii de a profita la maximum de energia si resursele oferite pentru a crea un impact pozitiv asupra mediului inconjurator.

Recunoscut de 132 de experti in design de nivel inalt din peste 20 de tari pentru proiectarea produselor care au cea mai mare putere inovatoare, Schneider Electric a primit sapte premii prestigioase IF Design Awards in mai multe categorii, inclusiv Hardware si constructii, Industrie/Unelte si Interfata pentru Digital Media.

Produsele castigatoare ale premiilor de design IF 2022 sunt alarma Wiser DC Smoke, The SpaceLogic Controller Series, noul dispozitiv de cablare Ovalis, intrerupatorul de circuit de medie tensiune EvoPact, The Facility Expert for Small Business Advisor, Jueshi – dispozitivul de protectie impotriva supratensiunii si Clipsal Max9 – dispozitivul de protectie a circuitelor.

Alarma Wiser DC Smoke este conceputa pentru a proteja impotriva riscului potential de incendii in gospodarie. Poate fi integrata cu usurinta si conectata wireless cu sistemul smart home Wiser. Caracteristicile inteligente de design, cum ar fi iluminarea LED camuflata si butonul supradimensionat, contribuie la un aspect minimalist si la un produs usor de utilizat.

The SpaceLogic Controller Series este o parte importanta a EcoStruxure Building Operation, care ofera clientilor oportunitatea de a efectua gestionarea si analiza mai bune a energiei si al carei design compact si capacitate de integrare a functiilor reduc volumul si costul instalarii.

Gama New Ovalis de dispozitive de cablare la preturi accesibile, este conceputa pentru a oferi clientilor caracteristici estetice atractive, conectivitate si ergonomie, precum si o instalare usoara pentru electricieni.

Cu designul produselor Schneider Electric, sofisticat, ergonomic si usor de utilizat, compania a primit, de asemenea, trei premii notabile la Red Dot Awards 2022.

Produsele castigatoare includ, inca o data, alarma Wiser Smoke, SEMC-I Surge Protection Device si Putuo MT - Motor Mechanism - un motor electric care poate actiona de la distanta sau manual intrerupatoarele cu carcasa turnata. Noul sau design impresioneaza prin usurinta de utilizare si eficienta si permite utilizatorilor sa comute rapid intre modurile automat si manual.

Despre Schneider Electric

La Schneider, credem ca accesul la electricitate si la tehnologie, prin intermediul unor solutii inteligente, este un drept fundamental al omului.

Furnizam solutii digitale in domeniul energiei si al automatizarii, in scopul asigurarii eficientei si sustenabilitatii. Imbinam cele mai bune tehnologii de automatizari, software si servicii integrate pe zona energetica in timp real, pentru locuinte, cladiri, centre de date, infrastructura si in diferite industrii.

Ne-am luat angajamentul sa descoperim posibilitatile infinite ale unei comunitati deschise, globale, inovatoare, care ne impartaseste telul si valorile.

www.se.com/ro 

Autori

foto
SCHNEIDER ELECTRIC ROMANIA SRL