loader
Schneider Electric lanseaza PanelSeT SFN: noua gama de dulapuri metalice modulare

Schneider Electric lanseaza PanelSeT SFN: noua gama de dulapuri metalice modulare

PanelSeT SFN se adapteaza pe diferite proiecte ale clientilor, fie ca este vorba de distributie electrica sau de aplicatii industriale

Schneider Electric a lansat PanelSeT SFN, o noua gama de dulapuri metalice modulare, conceputa pentru a permite realizarea de tablouri electrice formate din multiple coloane. PanelSeT SFN se evidentiaza prin doua caracteristici: carcasele care se instaleaza pe sol sunt sustenabile si versatile si pot fi comandate in 3 moduri diferite: asamblate, sub forma de kit sau personalizat pe proiectele clientilor.

Otelul decarbonizat, din care sunt realizate aceste dulapuri este produs, in proportie de 50%, din otel reciclat si procese ecologice, amprenta de carbon asociata productiei sale fiind redusa astfel cu 34%. 

PanelSeT SFN se adapteaza pe diferite proiecte ale clientilor, fie ca este vorba de distributie electrica sau de aplicatii industriale prin flexibilitate si usurinta in utilizare, determinate de modificarile rapide si eficiente.

Designul sau modular ofera scalabilitate maxima, in timp ce versiunea asamblabila reduce cu pana la 80% spatiul de depozitare necesar.

Gama PanelSeT SFN se mai evidentiaza prin:

• Reducerea amprentei de carbon datorita utilizarii energiei regenerabile; este ambalata in carton reciclat in proportie de 70-100%;

• Robustete: poate sustine o incarcare de pana la 1500 KG, pentru o mai buna fiabilitate a proceselor industriale si durabilitate a echipamentelor;

• Flexibilitate si personalizare: Usile dulapurilor se pot schimba in functie de proiectele clientilor. Designul modular permite realizarea a pana la 600 de combinatii;

• Eficienta operationala imbunatatita cu noi functionalitati, reducand timpul si efortul pe parcursul intregului proces de montare si instalare.

La Schneider Electric, credem in redefinirea managementului energiei prin intermediul unor solutii sustenabile care ofera flexibilitate si inovatie. De la cele mai complexe softuri, la cele mai utile si mai ergonomice produse si echipamente. PanelSeT SFN exemplifica orientarea noastra catre solutii versatile si eficiente, produse din materiale reciclate, cu respect pentru mediul inconjurator”, a spus Victor Donici, Offer Manager la Schneider Electric.Aceasta noua gama consolideaza angajamentele noastre de sustenabilitate, ofera o adaptabilitate de neegalat in domeniul panourilor electrice de distributie si raspunde proiectelor diferite ale clientilor nostri, stabilind noi standarde in acest domeniu.”

Alegand PanelSeT SFN, clientii vor beneficia de functionalitatile sale avansate si vor contribui la o planeta mai sustenabila.

Despre Schneider Electric

Schneider Electric Romania este subsidiara locala a companiei Schneider Electric, una dintre cele mai performante si mai longevive organizatii, cu 25 de ani de activitate in Romania. Cu un portofoliu de clienti din cele mai diverse domenii economice – de la industria grea la retail, de la constructii la IT- compania furnizeaza in prezent in Romania produse si servicii pe patru piete, toate mari consumatoare de energie electrica si cu obiective de eficientizare a consumului: piata de cladiri comerciale si rezidentiale, piata de industrie, cea de infrastructura si piata de retele si centre de date. Conform datelor globale, aceste patru piete acopera 70% din consumul energetic mondial, iar Schneider Electric furnizeaza pentru toate solutii si sisteme de automatizare si optimizare a consumului.

Avand 300 de angajati care urmeaza cariere locale si internationale, Schneider Electric Romania coordoneaza in prezent un grup de tari care include Armenia si Republica Moldova. Prin intermediul Bucharest Hub, organizatia locala asigura asistenta specializata in 16 limbi pentru clientii Schneider Electric din 25 de tari.

www.se.com/ro

Autori

foto
SCHNEIDER ELECTRIC ROMANIA SRL