loader
Schneider Electric extinde 3-Phase Easy UPS 3L de la 250 kVA la 600 kVA pentru a asigura continuitatea operatiunilor in mod si mai eficient

Schneider Electric extinde 3-Phase Easy UPS 3L de la 250 kVA la 600 kVA pentru a asigura continuitatea operatiunilor in mod si mai eficient

Easy UPS 3L protejeaza echipamentele critice intr-o gama larga de medii, impotriva daunelor cauzate de intreruperi de curent sau supratensiune

• Easy UPS 3L se extinde acum de la 250 la 600 kVA cu noile UPS-uri de 250, 300 si 400 kVA

• UPS-ul compact trifazat simplifica si eficientizeaza configurarea, utilizarea si service-ul

• Ideal pentru cladiri comerciale medii si mari si aplicatii industriale usoare

• EcoStruxure™ ready pentru a simplifica gestionarea si serviciile de monitor-izare si asistenta de service, oricand si oriunde, prin smartphone

Schneider Electric, lider in transformarea digitala a managementului si automatizarii energiei, a anuntat ca a extins Easy UPS 3L de la 250 kVA la 600 kVA (400V) cu adau-garea de Uninterruptable Power Supplies (UPS-uri)  de 250, 300 si 400 kVA pentru baterii externe. Disponibil in majoritatea tarilor, Easy UPS 3L simplifica si eficientizeaza configuratia si serviciile, oferind o disponibilitate ridicata si predictibilitate cladirilor comerciale de dimensiuni medii si mari si aplicatiilor UPS industriale.

Cu amprenta sa compacta, designul paralel si redundant cu disponibilitate ridicata si specificatiile electrice complexe, Easy UPS 3L protejeaza echipamentele critice intr-o gama larga de medii, impotriva daunelor cauzate de intreruperi de curent sau supratensiune. Este pana la 96% eficient en-ergetic in modul online pentru a asigura predictibilitate pentru costurile cu utilitatile. Easy UPS 3L acopera o gama larga de tensiuni ale bateriilor si raspunde unei varietati de configuratii ale acestora. Echipamentul vine cu o gama completa de optiuni si accesorii, facilitand integrarea in diferite medii.

Cu aceasta extensie la Easy UPS 3L, Schneider Electric continua sa raspunda nevoilor pietei, oferind solutii accesibile, complexe si competitive, care acorda prioritate eficientei, flexibilitatii, predictibilitatii si fiabilitatii afacerilor conectate de astazi. Este usor de configurat, instalat, utilizat si intretinut”, a declarat Mustafa Demirkol, Global VP, 3-Phase UPS Offer Management & Marketing, Schneider Electric. „Datorita unei combinatii deosebite de specificatii competitive, unui design complex si tolerant la erori care imbunatateste rezistenta si fiabilitatea si unor dimensiuni optimizate care economisesc spatiu pretios, Easy UPS 3L este alegerea ideala pentru o continuitate usoara a activitatii si investitii optimizate, indiferent unde va aflati.”

Clientii beneficiaza de service-ul global Schneider cu retele locale puternice de specialisti, care ofera clientilor o gama completa de servicii pe parcursul intregului ciclu de viata al unui Easy UPS 3L. Ser-viciul de pornire initiala este inclus pentru a se asigura ca Easy UPS 3L este configurat corect si in siguranta pentru cele mai bune performante, fiabilitate, siguranta si incredere.

Simplu de configurat, utilizat si intretinut, Easy UPS 3L:

• Ofera rezistenta la medii dificile cu placi de circuite imprimate, cu acoperire conforma, cu filtru de praf inlocuibil, factor de putere unitar si protectie puternica la suprasarcina, toate acestea facand din Easy UPS 3L o solutie fiabila pentru continuitatea afacerii.

• Ofera mai putina complexitate a sistemului si economiseste investitiile CapEx.

• Are o arhitectura versatila si paralela pentru redundanta sau pentru capacitate crescuta. Puteti instala pana la 5 UPS-uri in paralel pentru capacitate sau 5 +1 UPS-uri in paralel pentru redun-danta. Daca un bloc de alimentare devine inoperabil, sarcina va continua sa fie sustinuta de blocurile ramase, cu conditia ca sarcina sa fie sub capacitatea blocurilor de putere functionale din sistem.

• Permite monitorizarea si gestionarea usoara cu gama de software EcoStruxure IT, atunci cand cumparati placa de retea optionala. Pentru mai multe informatii, accesati www.schneider-electric.com/ecostruxure-it si incercati solutia de monitorizare EcoStruxure IT Expert gratuit timp de 30 de zile.

Pentru a afla mai multe despre Easy UPS 3L, vizitati site-ul nostru.

Despre Schneider Electric

La Schneider, credem ca accesul la electricitate si la tehnologie , prin intermediul unor solutii inteligente,  este un drept fundamental al omului. Le oferim tuturor ocazia de a face mai multe lucruri cu mai putine resurse, asigurand prezenta vietii oriunde, oricand si pentru oricine - Life is On!   

Furnizam solutii digitale in domeniul energiei si al automatizarii, in scopul asigurarii eficientei si sustenabilitatii. Imbinam cele mai bune tehnologii de automatizari, software si servicii integrate pe zona energetica in timp real, pentru locuinte, cladiri, centre de date, infrastructura si in diferite industrii.

Ne-am luat angajamentul sa descoperim posibilitatile infinite ale unei comunitati deschise, globale, inovatoare, care ne impartaseste telul si valorile.

Autori

foto
SCHNEIDER ELECTRIC ROMANIA SRL