loader
Schneider Electric anunta castigatorii Sustainability Impact Awards 2023 in Romania

Schneider Electric anunta castigatorii Sustainability Impact Awards 2023 in Romania

Cistigatorii, cu rezultatele cele mai bune anul trecut au fost Synotech Global Services Romania si QUARTZ MATRIX

Schneider Electric a anuntat castigatorii Sustainability Impact Awards 2023 in Romania. Partenerii care au obtinut rezultatele cele mai bune anul trecut au fost Synotech Global Services Romania si QUARTZ MATRIX.

QUARTZ MATRIX, cu o experienta de 30 de ani in piata romaneasca B2B, a fost premiata pentru consecventa sa in inovatie si pentru contributia remarcabila in ceea ce priveste eficienta energetica si reducerea emisiilor de carbon. Cu produsul sau de varf, QLEAP, compania a reusit sa ofere solutii inteligente pentru optimizarea consumului de energie, ajutand clientii sa isi atinga obiectivele de decarbonizare si sa devina mai ecologici.

In contextul crizei energetice si a fluctuatiei preturilor la energie, QLEAP este unul dintre cele mai noi si complexe produse software, dedicat eficientei energetice si performantei echipamentelor, care a pornit de la nevoia companiilor de a avea o privire globala asupra business-ului, pentru o coerenta cat mai mare asupra cheltuielilor, a eficientei, dar si pentru un control sporit asupra emisiilor de dioxid de carbon.

Suntem mandri sa fim recunoscuti pentru contributia noastra la sustenabilitate si inovatie. Premiul Sustainability Impact Awards 2023 este o validare a angajamentului nostru de a oferi solutii tehnologice de inalta calitate si de a ne implica intr-o lupta comuna pentru un viitor mai sustenabil”, spune Mihai Suchar – Director General QUARTZ MATRIX.

Synotech Global Services Romania, o companie specializata in proiectarea si constructia de centre de date, a fost distinsa in acest an pentru abordarea sa inovatoare si responsabila in gestionarea resurselor naturale si in proiectarea infrastructurii tehnologice sustenabile. Prin eforturile sale, Synotech demonstreaza ca eficienta energetica poate merge mana in mana cu performanta si fiabilitatea.

Sustenabilitatea este in centrul a tot ceea ce facem la Synotech. Suntem dedicati nu doar construirii de centre de date de ultima generatie, ci si protejarii mediului inconjurator si contribuirii la obiectivele Net Zero. Acest premiu este o recunoastere a angajamentului nostru si o incurajare pentru continuarea eforturilor noastre in directia unei lumi mai sustenabile”, spune Costin Craciunoiu – Director Tehnic Synotech Global Services Romania.

Synotech Global Services Romania este un performer de top, nu numai in ceea ce priveste sustenabilitatea, ci si la nivel de business, fiind unul dintre partenerii ce detin cel mai inalt nivel de certificare acordat de catre Schneider Electric Romania in zona centrelor de date, ELITE Data Center Partner. In 2022, Synotech Global Services Romania a fost recunoscut drept unul dintre cei mai sustenabili parteneri ai Schneider Electric, in Romania, in urma participarii in cadrul Schneider Electric Global Award Recognition Program.

Ne bucuram sa ii felicitam pe partenerii nostri, QUARTZ MATRIX si Synotech Global Services Romania, pentru castigarea premiilor Sustainability Impact Awards 2023. Aceste recunoasteri subliniaza importanta actiunilor responsabile in promovarea unui viitor mai verde, in niste domenii tehnologice cheie, unde evolutia depinde de administrarea responsabila a energiei. Impreuna, continuam sa punem accent pe solutii tehnologice de ultima ora si practici sustenabile, pentru a contribui la succesul de durata al clientilor nostri", a spus Traian Petric, Secure Power Director Schneider Electric Romania, Armenia & Republica Moldova.

Despre QUARTZ MATRIX

QUARTZ MATRIX este o companie romaneasca de tehnologie si servicii, prezenta de 30 de ani pe piata Business-to-Business din Romania, cu peste 3.500 de proiecte de anvergura implementate in Romania in domeniile IT, cloud, electric, electronic, educational, securitate la incendiu, dezvoltare software si mentenanta.

Quartz Matrix implementeaza de aproape 3 decenii proiecte si solutii inovative in domenii de tehnologie avansata, remarcandu-se ca pionieri in IoT (Internet of Things) si Industry 4.0 in Romania.

Despre SYNOTECH Global Services Romania

SYNOTECH Global Services Romania este un integrator de solutii de centre de date specializat in proiectarea, planificarea, ingineria, constructia, intretinerea si administrarea centrelor de date si a camerelor tehnice si de control.

Experienta SYNOTECH in domeniul proiectarii si constructiei de centre de date reprezinta un avantaj real ce il recomanda ca principal furnizor de solutii la cheie in domeniul centrelor de date.

SYNOTECH este cu un pas inainte atat prin solutiile dezvoltate, cat si prin echipa de profesionisti experimentati si palmaresul unor proiecte de anvergura, al caror succes il recomanda ca principal integrator in domeniul centrelor de date.

Despre Schneider Electric

La Schneider, credem ca accesul la electricitate si la tehnologie, prin intermediul unor solutii inteligente, este un drept fundamental al omului.

Furnizam solutii digitale in domeniul energiei si al automatizarii, in scopul asigurarii eficientei si sustenabilitatii. Imbinam cele mai bune tehnologii de automatizari, software si servicii integrate pe zona energetica in timp real, pentru locuinte, cladiri, centre de date, infrastructura si in diferite industrii.

Ne-am luat angajamentul sa descoperim posibilitatile infinite ale unei comunitati deschise, globale, inovatoare, care ne impartaseste telul si valorile.

www.se.com/ro 

Autori

foto
SCHNEIDER ELECTRIC ROMANIA SRL