loader
Vodafone Romania, inca o data certificata umlaut „Best in Test” pentru cea mai buna retea mobila din tara

Vodafone Romania, inca o data certificata umlaut „Best in Test” pentru cea mai buna retea mobila din tara

Compania a inregistrat cel mai mare punctaj si pentru serviciile mobile de voce si de date, precum si pentru fiabilitatea retelei

Reteaua mobila Vodafone Romania a fost certificata, pentru al treilea an consecutiv, „Best in test”, de catre organizatia independenta de evaluare comparativa umlaut. Vodafone Romania a obtinut cel mai mare punctaj total, respectiv 915 puncte, ceea ce o plaseaza in continuare pe primul loc in topul retelelor mobile din tara. Mai mult, compania a inregistrat cel mai mare punctaj si pentru serviciile mobile de voce si de date, precum si pentru fiabilitatea retelei.

In aceasta era a vitezei, clientii nostri au nevoie sa le fim alaturi cu o retea fiabila, care sa sustina acest ritm, pentru ca fiecare dintre ei merita ce e mai bun. Pentru noi, reteaua Vodafone a anului 2024 inseamna tehnologie de ultima ora, expertiza si eforturi constante de a fi inaintea oricaror asteptari, iar pentru clientii nostri inseamna reteaua pe care se pot baza pentru acces rapid la cei dragi sau incheierea cu succes a unei noi colaborari in afaceri. Aceasta certificare de la umlaut, prin testele pe care le presupune, masoara parametrii care sa ne confirme ca avem cea mai buna retea mobila din tara, pentru al treilea an consecutiv”, a declarat Nicolae Vilceanu, Network Director, Vodafone Romania.

umlaut stabileste standardele in industrie prin masuratorile efectuate pentru peste 200 de retele mobile din peste 120 de tari. Din 2015, reteaua mobila Vodafone Romania a fost recunoscuta pentru serviciile sale eficiente de catre umlaut si i-a fost conferita, in fiecare an, recunoastere pentru o serie de parametri.

Campania de masurare comparativa in urma careia reteaua Vodafone Romania a fost desemnata din nou “Best in Test” s-a desfasurat in perioada 23 februarie - 23 martie 2024, iar masuratorile realizate cu echipamente profesionale au acoperit o distanta rutiera de 8.700 km si localitati care cumuleaza 24% din populatia Romaniei. Traseul de masurare a inclus localitatile: Bucuresti, Craiova, Constanta, Galati, Focsani, Bacau, Iasi, Suceava, Baia Mare, Satu Mare, Cluj-Napoca, Targu Mures, Timisoara si Arad, precum si pe drumurile rutiere de legatura.

Certificarea este disponibila pe: www.umlaut.com/benchmarking.

Despre Vodafone

Vodafone este cea mai mare companie de telecomunicatii din Europa si Africa. Furnizam servicii mobile si fixe catre peste 300 de milioane de clienti din 17 tari, colaboram cu retele mobile in alte 43 de tari si avem una dintre cele mai mari platforme IoT din lume. In Africa, platforma noastra fintech furnizeaza servicii catre peste 76 de milioane de clienti din 8 tari – gestionand mai multe tranzactii decat orice alt furnizor.

Misiunea noastra este sa conectam pentru un viitor mai bun, folosind tehnologia pentru a imbunatati vietile, afacerile si pentru a facilita societati digitale incluzive si sustenabile. Ne-am angajat sa reducem impactul nostru asupra mediului astfel incat sa atingem net zero emisii pana in 2040.

Pentru mai multe informatii, vizitati www.vodafone.com, urmariti-ne pe Twitter la @VodafoneGroup sau conectati-va cu noi pe LinkedIn la www.linkedin.com/company/vodafone.

Autori

foto
VODAFONE ROMANIA SA