loader

Romanii pot deveni actionari in noua companie Bradet Romanesc, prin platforma Sprijina.ro

Dupa ce Institutul Cantacuzino a anuntat ca lactatele Bradet nu sunt la baza imbolnavirilor recente ale copiilor cu E.coli, patronul fabricii de lactate, Marius Badea, a anuntat decizia de a transforma compania Lactate Bradet SRL in Bradet Romanesc S.A., unde orice roman poate deveni actionar.

Astfel, valul urias de solidaritate a romanilor cu brandul romanesc Bradet, grav afectat de acuzatiile nefondate ale autoritatilor publice, se poate materializa prin subscriere pentru actiuni ale noii companii sau sprijin financiar contra bonuri de cumparaturi.


Proiectul ”Lactate Bradet devine Bradet Romanesc S.A.” a fost publicat pe platforma romaneasca Sprijina.ro in cursul zilei de ieri si a reusit sa atraga, in doar doua ore de la publicare, peste 30.000 de vizualizari. Proprietarul Bradet si-a propus sa obtina exclusiv prin Sprijina.ro finantari de 10 milioane lei, intr-un interval de 60 de zile.


“Dupa strangerea capitalului, infiintam societatea pe actiuni si in functie de banii subscrisi decidem: fie construim o fabrica noua, fie extindem fabrica actuala. Eu personal ma voi implica pentru a realiza astfel cea mai mare fabrica de prelucrare a laptelui, cu capital integral romanesc. Vom demonstra astfel ca romanii stiu sa fie uniti si sa isi apere propriile interese. Modalitatea de subscriere este simpla si total transparenta, fiind asigurata de platforma Sprijina.ro”, declara Marius Nicolae Badea.


”Suntem mandri sa fim alaturi de o companie 100% locala, de buna credinta, care si-a demostrat nevinovatia cu onoare, in ciuda reactiilor opiniei publice si a autoritatilor. Si avem sansa sa le oferim tuturor romanilor ocazia de a se implica in reconstructia unui brand curat, romanesc. Comunitatea poate schimba perceptii, atitudini si, iata, soarta unei companii. Este nevoie doar de incredere, pe care Bradet a demonstrat ca o merita”, declara Remus Pakei, Project Manager Sprijina.ro.


Romanii sunt invitati sa se implice concret, cu beneficii palpabile, in transformarea companiei, prin contributii pe Sprijina.ro.

Cei care opteaza pentru recompense in actiuni pot contribui nelimitat, pornind de la suma de 100 lei. In acelasi timp, se poate opta pentru achizitionarea de bonuri valorice pentru cumparaturi de produse "Lactate Bradet" sau pur si simplu se poate oferi sprijin financiar personal pentru noul brand Bradet Romanesc.