loader
Reteaua PENNY ajunge la 267 de magazine

Reteaua PENNY ajunge la 267 de magazine

Reteaua PENNY s-a extins cu un nou magazin in Ramnicu Sarat, judetul Buzau si in Brezoi, judetul Valcea

· PENNY deschide doua noi magazine in Ramnicu Sarat, judetul Buzau si in Brezoi, judetul Valcea.

· Design-ul magazinului reflecta rebranding-ul PENNY., precum si noua platforma de comunicare "Economisim bani, nu dragoste."

· Noul PENNY ofera solutii simple, adaptate stilului de viata alert, precum produsele ready to eat, dar si cele semipreparate, refrigerate sau congelate.

Reteaua PENNY s-a extins cu un nou magazin in Ramnicu Sarat, judetul Buzau si in Brezoi, judetul Valcea. Astfel, reteaua ajunge la 267 de spatii deschise in Romania.

Noul magazin PENNY din Ramnicu Sarat este situat pe strada Lalelelor, Nr. 7 si are un spatiu de vanzare de 859 m2. Magazinul dispune de 75 de locuri de parcare, dintre care trei dedicate persoanelor cu dizabilitati, si de patru case de marcat. Cei 14 angajati ii asteapta pe clienti de luni pana sambata intre 7:30 si 22.00 si duminica intre 8:00 si 20:00.

Magazinul PENNY din Brezoi, situat pe calea Eroilor, Nr. 135, are un spatiu de vanzare de 828 m2 si poate fi vizitat de luni pana sambata intre 7:30 si 22.00 si duminica intre 8:00 si 20:00. Acesta dispune de 46 de locuri de parcare, dintre care doua pentru persoanele cu dizabilitati si de patru case de marcat. Echipa este alcatuita din 14 angajati care ii asteapta cu drag pe clienti la cumparaturi.

Design-ul noilor magazine este nou si primitor, iar sesiunea de cumparaturi pentru clienti este imbunatatita datorita zonei extinse pentru produse proaspete, marci proprii pe gustul romanilor, dar si datorita semnalizarii mai vizibile a promotiilor si a categoriilor principale de alimente. In plus, noul PENNY ofera solutii simple, adaptate stilului de viata alert, precum produsele ready to eat, dar si cele semipreparate, refrigerate sau congelate.

O alta componenta importanta a formatului PENNY este grija pentru mediu si comunitatile in care compania isi desfasoara activitatea zi de zi. Multe dintre magazinele nou deschise dispun de functionalitati care le fac prietenoase cu mediul, precum frigiderele cu usi pentru reducerea consumului de energie sau sistemele de iluminare pe baza de LED in interior si panourile fotovoltaice sau acoperisurile verzi in exterior.

Discounterul optimizeaza in mod constant constant formatul magazinelor si se adapteaza noilor comportamente de consum pentru a le oferi clientilor o experienta de cumparaturi mai placuta.

Despre PENNY

PENNY este conceptul de succes al grupului german REWE si unul dintre cei mai activi retaileri din Romania, cu primul magazin deschis pe piata locala in anul 2005. Intreaga retea este deservita de trei centre logistice situate in localitatile Stefanestii de Jos, Turda si Bacau. In prezent, reteaua PENNY in Romania este alcatuita din 267 de magazine la nivel national si o echipa dedicata formata din peste 4.800 de angajati.

Autori

foto
PENNY MARKET SRL