loader
Radu Diaconu este noul lider al echipei Radu si Asociatii SPRL

Radu Diaconu este noul lider al echipei Radu si Asociatii SPRL

Incepand cu 1 noiembrie 2020, Radu Diaconu preia conducerea practicii de consultanta juridica a Radu si Asociatii SPRL

Incepand cu 1 noiembrie 2020, Radu Diaconu preia conducerea practicii de consultanta juridica a Radu si Asociatii SPRL (societatea de avocatura afiliata EY Romania) de la Dragos Radu, cel care a condus societatea de avocati in ultimii 8 ani.

 Radu Diaconu face parte din echipa Radu si Asociatii din 2013 si a devenit partener asociat in 2017.

 Radu are experienta vasta in acordarea de asistenta juridica atat investitorilor strategici, cat si celor financiari intr-o gama larga de tranzactii pe piata romaneasca. Cu studii juridice si economice, inclusiv un doctorat in reglementarea institutiilor financiare, expertiza lui acopera atat zona de fuziuni si achizitii, cat si pe cea a operatiunilor de finantare. De-a lungul timpului, Radu a oferit asistenta juridica in numeroase domenii – industrie, energie, sectorul financiar, real estate si FMCG. “Le multumesc colegilor pentru increderea acordata si, in mod special, ii raman recunoscator lui Dragos pentru sprijinul pe care mi l-a dat in mod constant in toti acesti ani”, a declarat Radu Diaconu.

 Alex Milcev, Liderul Departamentului de Asistenta Fiscala si Juridica al EY Romania: „Sunt convins ca, in noul sau rol, Radu va implementa o viziune strategica convingatoare care va accentua profilul societatii de avocatura pe piata si va consolida preferinta clientilor nostri pentru serviciile Radu si Asociatii.”

La finalul mandatului sau, Dragos Radu a declarat urmatoarele: “A conduce si creste practica de servicii juridice in cadrul EY a fost un obiectiv incitant si mobilizator. Am implinirea ca las in urma o echipa solida si respectata si sunt ferm convins ca Radu o va conduce catre noi realizari.

 Echipa Radu si Asociatii SPRL este formata in prezent din 45 de avocati specializati in consultanta juridica si litigii. Membra a grupului Ernst & Young Global Ltd, Radu si Asociatii SPRL lucreaza in mod integrat alaturi de profesionisti din toate domeniile de expertiza ale EY, respectiv consultanta fiscala, asistenta in tranzactii, consultanta in afaceri si audit. 

Autori

foto
RADU SI ASOCIATII SPRL