loader
ALTEX da startul campaniei de Black Friday

ALTEX da startul campaniei de Black Friday

Timp de 5 saptamani, clientii vor beneficia de reduceri si de peste 50% la sute de produse

Altex, cel mai mare retailer electro-IT din Romania, incepe promotiile de Black Friday in toate magazinele Altex si Media Galaxy din tara si pe www.altex.ro si www.mediagalaxy.ro. In contextul actual, in care respectarea distantarii sociale este necesara, retailer-ul a extins perioada de campanie pana la cinci saptamani (29 octombrie – 2 decembrie), pentru ca toti clientii sa se bucure mai mult timp de reduceri in deplina siguranta, offline si online.

Cu mesajul ”Fii primul la oferte”, Altex a pregatit in cadrul campaniei de Black Friday reduceri chiar si de peste 50%, la toate categoriile de produse pe care retailer-ul le comercializeaza atat online, cat si in magazine (electrocasnice mici si mari, televizoare, IT&C, gaming, electronice etc.).

„Trecem printr-o perioada atipica, iar sanatatea si siguranta clientilor si angajatilor nostri este prioritara. De aceea am decis ca anul acesta sa desfasuram promotiile de Black Friday pe o perioada mai lunga, pentru ca oamenii sa aiba timp suficient sa aleaga produsele de care au nevoie. Cu garantia ca avem stocuri suficiente in magazine si depozite si o gama variata de produse la reduceri mari, invitam clientii sa intre pe site sau sa vina in oricare dintre cele peste 120 de centre de servicii Altex si Media Galaxy din tara pentru a vedea, testa si alege produsul potrivit in siguranta. Clientii pot ridica produsele preferate direct din magazine sau pot beneficia de serviciul de livrare. Salutam, totodata, initiativa retailerilor care, la randul lor, au luat decizia, sa vina in intampinarea nevoilor clientilor cu o perioada de timp extinsa pentru cumparaturi”, a declarat Raul Filip, Director Achizitii, Altex Romania.

Cu toate ca pandemia a avut un impact important la nivelul lanturilor de aprovizionare externe, Altex depune toate eforturile pentru a asigura o buna disponibilitate de stocuri, chiar pe categorii de produse unde cererea a crescut foarte mult, pe fondul tranzitiei la work from home si la scoala online: laptopuri, tablete, imprimante, monitoare, telefoane smart, rutere wireless, camere web.

Accesati altex.ro | www.mediagalaxy.ro si urmariti paginile de Facebok – Altex Romania | MediaGalaxy, pentru a fi la curent cu toate ofertele din campania de Black Friday.

Altex acorda o atentie sporita protectiei clientilor si angajatilor, astfel, in magazine se respecta toate masurile recomandate de autoritati pentru prevenirea raspandirii COVID-19, si sunt aplicate la nivelul intregii retele:

• Angajatii poarta masti de protectie in spatiile interioare;

• Este asigurat triajul epidemiologic inainte de intrarea in magazin (verificarea temperaturii, atat a angajatilor, cat si a clientilor);

• Magazinul este dezinfectat in mod regulat;

• Exista o statie cu dezinfectant de maini la intrarea in magazin;

• In magazine au fost plasate benzi pentru a indica distanta de siguranta de minimum 2 metri intre persoane.

Despre Altex Romania

Altex Romania este lider pe piata de retail din Romania, cu peste 120 de magazine deschise in tara. In peste 29 de ani de provocari, Altex a trecut de la un business local de import de televizoare la liderul pietei de produse electronice, electrocasnice, IT&C si multimedia din Romania.

Inca de la infiintare, compania Altex si-a propus sa ofere produse de calitate adecvate nevoilor consumatorilor si solutii de finantare accesibile.

Altex ofera clientilor o gama variata de electrocasnice mici, electrocasnice mari, produse cosmetice, parfumuri, obiecte de voiaj, trolere, produse pentru bebelusi, articole pentru copii, biciclete electrice, masini second-hand, laptopuri, televizoare, telefoane, produse software, aspiratoare, fiare de calcat, aparate de aer conditionat, jocuri pentru PC si diverse console (cum ar fi PS sau Xbox), calculatoare pentru gaming si multe alte produse.

Serviciul de 2X diferenta versus alte magazine online sau offline asigura clientilor cel mai mic pret din Romania.

Pentru a-si ajuta clientii sa aiba acces la finantare, Altex a infiintat Credex, o companie de credite de consum, care ofera solutii optime de finantare la dobanzi scazute, pentru achizitia articolelor de pe website si din reteaua nationala de magazine.

Autori

foto
ALTEX ROMANIA SRL