loader
Reff & Asociatii, in topul Legal 500 cu sase arii de practica

Reff & Asociatii, in topul Legal 500 cu sase arii de practica

Reff & Asociatii SCA continua sa urce in clasamentul celor mai performante societati de avocati din Romania, fiind mentionata cu un numar record de sase arii de practica in clasamentul din acest an realizat de ghidul international Legal 500.

Reff & Asociatii se mentine in primul esalon in aria dreptului imobiliar si constructii, pe care clientii o apreciaza pentru “experienta, pragmatismul si abordarea in favoarea tranzactiei”, potrivit Legal 500.

 

Anul acesta firma a urcat o pozitie in clasament pe ariile de practica drept societar si fuziuni si achizitii, domeniu in care Reff & Asociatii este mentionata pentru gestionarea unor tranzactii de M&A semnificative, iar clientii citeaza apreciativ „intelegerea atat a aspectelor juridice cat si de business”. De asemenea, societatea de avocati a urcat in esalonul societatilor de avocati de top pe aria dreptul muncii  si, respectiv, tehnologie, media si telecom, in legatura cu care clientii au apreciat indeosebi „accentul pe rezolvarea problemelor clientilor”, „meticulozitatea gestionarii fiecarei spete”, „nivelul ridicat al calitatii serviciilor si promptitudinea adresarii solicitarilor clientilor”.

 

Reff & Asociatii si-a pastrat totodata pozitiile de top in ariile de practica drept financiar-bancar si piete de capital si parteneriate public-privat si achizitii publice, in legatura cu care clientii au mentionat apreciativ „adresarea de o maniera profesionista si prompta a unor spete cu nivel de complexitate ridicat”, „valoarea adaugata concreta”, precum si „cunoasterea aspectelor comerciale ale spetelor” si „conectivitatea la mediul de afaceri”.

 

Legal 500 este unul dintre cele mai prestigioase ghiduri juridice la nivel international, clasamentele realizate fiind cea mai cuprinzatoare analiza a pietei de avocatura internationale. Clasamentele se realizeaza in urma unei analize riguroase, care include interviuri cu clientii, reprezentantii firmelor de avocatura si competitorii acestora.

 

Cu o echipa de 66 de avocati, Reff & Asociatii a devenit una dintre primele sapte societati de avocati din Romaniasi una dintre cele mai dinamice, inregistrand o crestere sustinuta, de doua cifre in fiecare an, in cei 10 ani de existenta. in fiecare an, echipa dedicata a Reff & Asociatii asista clienti in proiectecu o valoare cumulata de peste un miliard de euro. 

Autori

foto
DELOITTE TAX SRL