loader
Mediul de afaceri din Brasov, la conferinta Business (r)Evolution: Rezolvati problemele reale si concrete ale mediului de afaceri din Romania, cu ajutorul nostru

Mediul de afaceri din Brasov, la conferinta Business (r)Evolution: Rezolvati problemele reale si concrete ale mediului de afaceri din Romania, cu ajutorul nostru

Pentru al saptelea an consecutiv, Doingbusiness.ro a pus la dispozitia mediului de afaceri din Brasov si din judetele invecinate cea mai performanta platforma de informare, dezbateri si solutii, reprezentata in 2017 de proiectul national Business (r)Evolution

Conferinta din 11 aprilie 2017 a fost deschisa de jurnalistul economic Radu Soviani, care a atras atentia asupra riscurilor reale induse de un mediu economic global in care ,,foarte improbabilul’’ a devenit realitate cotidiana, context in care riscurile pot fi minimizate si transformate in oportunitati de profit daca se actioneaza din timp si cu instrumente eficiente, asa cum au aratat vorbitorii invitati in conferinta.

 

,,Am plecat dupa eveniment, datorita dumneavostra, mai actualizat, mai informat in legatura cu lumea in care traim’’a declarat Remus Lacatusu, Manager Summer Trading, unul dintre participanti. ,,Decidentii ar trebui sa faca demersuri pentru constientizarea realitatii economice din Romania si sa se aplece la problemele reale si concrete ale mediului de afaceri’’, a sustinut un alt antreprenor care se afla pentru a treia oara consecutiv la un eveniment Doingbusiness.ro.

 

,,Sigur ca solutiile oferite de noi, prezentarea concreta si reala a riscurilor si oportunitatilor economice exact din acest moment si a modalitatilor de a le transforma in profit intr-un mediu economic amenintat de volatilitate sunt argumentele pentru care, an de an, la Brasov, mai mult de 140 de persoane investesc timp si considera eficienta investitia pentru a participa la evenimentul nostru’’,spune Dumitru Ion, CEO Doingbusiness.ro. ,,impartasesc total ceea ce ne-a transmis domnul Herman Rosner, fost Presedinte al Camerei de Comert din Covasna, si anume ca materia prima a decidentilor si antreprenorilor este in primul rand informatia, iar noi o oferim, la prima mana’’, a mai declarat Dumitru Ion.

 

Seria de conferinte a debutat la Iasi, in 21 martie 2017, iar dupa Brasov va ajunge la Bucuresti (10 mai) si Arad (14 iunie). in toamna proiectul continua cu evenimentele de la Craiova, Targu Mures, Piatra-Neamt si Oradea.

 

Conferinta de la Brasov a fost dedicata consultantei si solutiilor pentru un managament performant (consultanta fiscala si legislativa, optimizarea costurilor si modalitati de crestere a productivitatii si eficientei angajatilor). Cea de-a doua sesiune a adus participantilor solutiile software pentru un management eficient, productivitate si analiza a modului in care se iau deciziile, resurse on-line pentru dezvoltare, marketing, vanzari si extinderea pe noi piete.

 

Conferinta s-a incheiat prin prezentarea unui set de instrumente de dezvoltare personala (de la branding-ul personal la tehnici de programare neuro-lingvistica, prezenta executiva, comunicare non-verbala).

 

Printre speakerii conferintei s-au aflat Razvan Ionescu - Director Marketing Segment Business - Telekom, Marius Vasilescu - Director adjunct Evaluare & Modelare, Deloitte Romania,  Mihai Petre - Senior Manager Servicii Fiscale, Deloitte Romania, Dana Tudor Tanase - Managing Partner Creative&Bright, Elena Badea - Managing Partner, Valoria Business Solutions si Dumitru Ion - CEO Kompass Romania.

 

Evenimentul a fost organizat de Doingbusiness.ro in parteneriat cu Telekom Romania, si sustinut de Alpha Bank, Edenred, Deloitte, Creative&Bright, HL Display, Valoria Business Solutions, Biowaver.

Partenerii media ai conferintei sunt Agerpres, Transilvania Business, Jurnalul de Afaceri, ManagerExpress, Cariere, RBE Connect, Spatiulconstruit.ro, Prbox.ro, CalendarEvenimente, StarFm, Buna ziua Fagaras.

Autori

foto
DOINGBUSINESS.RO SRL