loader
Radu Georgescu, antreprenor in serie si fondatorul Gecad Ventures, devine partener si membru al boardului SeedBlink, cea mai mare platforma de Equity Crowdfunding din regiune

Radu Georgescu, antreprenor in serie si fondatorul Gecad Ventures, devine partener si membru al boardului SeedBlink, cea mai mare platforma de Equity Crowdfunding din regiune

Radu Georgescu se alatura echipei SeedBlink cu toata energia si implicarea unui cofondator

Incepand cu 11 februarie, Radu Georgescu, antreprenor in serie si fondatorul Gecad Ventures, a devenit partener si membru al boardului SeedBlink, cea mai mare platforma de Equity Crowdfunding din regiune.

In prezent, board-ul SeedBlink este format din: Andrei Dudoiu, Ionut Patrahau, Iulian Padurariu, Carmen Sebe si Radu Georgescu.

Simt ca ma alatur acum echipei SeedBlink cu toata energia si implicarea unui cofondator. Intotdeauna am avut ca obiectiv democratizarea investitiilor si prin urmare sa ajut la cresterea numarului de investitori din ecosistemul de startup-uri”, spune Radu Georgescu.

Platforma de equity crowdfunding a reusit in luna decembrie o finantare record de 150.000 Euro in doar 17 zile, desi listarea era anuntata pentru 2 luni. Pana in momentul de fata mai mult de 400 de investitori s-au inregistrat pe platforma.

Seedblink are in pregatire doua listari iminente, iar planurile echipei completate astazi de Radu Georgescu sunt sa aduca in fata investitorilor din regiune cel putin 200 de companii in urmatorii 2 ani.

In perspectiva aprobarii la nivel european a Directivei care reglementeaza finantarea alternativa in regim de equity crowdfunding, platformele licentiate in unul dintre statele membre, vor putea activa in oricare dintre acestea.

Despre Seedblink

Seedblink este cea mai mare platforma de equity crowdfunding din Romania. Aceasta permite tuturor celor interesati sa devina angel investors in startup-uri dinamice. SeedBlink a fost fondata de fostii bancheri Andrei Dudoiu si Ionut Patrahau, alaturi de antreprenorul Iulian Padurariu. Modelul de equity crowdfunding implementat de SeedBlink dovedeste tractiune, in conditiile in care exista un potential major de investitii neexploatat, precum si un potential de inovatie care are nevoie de finantare.