loader
Radu Diaconu devine partener al EY Romania, in cadrul echipei de consultanta fiscala si juridica

Radu Diaconu devine partener al EY Romania, in cadrul echipei de consultanta fiscala si juridica

Din noiembrie 2020, Radu este avocat asociat coordonator al Bancila, Diaconu si Asociatii SPRL, societate de avocatura asociata EY Romania, si conduce practica acesteia de consultanta juridica

Radu Diaconu este, incepand cu luna iulie 2022, partener al EY Romania, in cadrul departamentului de consultanta fiscala si juridica (Tax & Law). Radu este avocat specializat in consultanta de business si are o experienta profesionala de peste 15 de ani, din care ultimii noua in cadrul EY.

Din noiembrie 2020, Radu este avocat asociat coordonator al Bancila, Diaconu si Asociatii SPRL, societate de avocatura asociata EY Romania, si conduce practica acesteia de consultanta juridica, care numara aproape 30 din cei 50 de avocati ai firmei. El este, in principal, specializat in tranzactii de M&A, intr-o gama larga de sectoare.

Alex Milcev, Liderul Departamentului de Asistenta Fiscala si Juridica al EY Romania si Moldova: “Cooptarea lui Radu in parteneriatul EY Romania este o decizie fireasca: intr-un timp foarte scurt, el a consolidat practica de consultanta a Bancila, Diaconu si Asociatii, concentrandu-se pe coeziunea echipei, diversificand serviciile oferite si asigurand integrarea practicii sale in structura complexa a organizatiei noastre. Am convingerea ca, in anii care urmeaza, calitatile sale indiscutabile de lider vor face ca echipa de avocati pe care o conduce sa devina una dintre cele mai importante de pe piata de profil din Romania. Il felicit si ii urez succes!

Sunt onorat ca am fost admis in partnership-ul EY, este o recunoastere a eforturilor depuse alaturi de colegii mei avocati. Integrarea serviciilor juridice oferite de Bancila, Diaconu si Asociatii in cadrul mai larg al consultantei de afaceri furnizate de EY Romania este fundamentul proiectelor noastre de pana acum. Ne propunem sa consolidam acest mod de lucru, pentru a raspunde asteptarilor din ce in ce mai complexe ale pietei”, a declarat Radu Diaconu.

Radu Diaconu este membru al Baroului Bucuresti din anul 2007. Are o licenta in drept, una in economie si un doctorat in dreptul comertului international. Domeniile acoperite de echipa pe care o coordoneaza includ fuziuni si achizitii (M&A), relatii de munca, proiecte cu autoritati publice si institutii financiare internationale, relatii cu autoritatile de reglementare in toate sectoarele, IT, energie, institutii financiare si domeniul imobiliar.

Despre EY Romania

EY este una dintre cele mai mari firme de servicii profesionale la nivel global, cu 298.000 de angajati in peste 700 de birouri in 150 de tari si venituri de aproximativ 37,2 miliarde de USD in anul fiscal incheiat la 30 iunie 2020. Reteaua noastra este cea mai integrata la nivel global, iar resursele din cadrul acesteia ne ajuta sa le oferim clientilor servicii prin care sa beneficieze de oportunitatile din intreaga lume.

Prezenta in Romania din anul 1992, EY este liderul de pe piata serviciilor profesionale. Cei peste 800 de angajati din Romania si Republica Moldova furnizeaza servicii integrate de audit, asistenta fiscala, strategi si tranzactii, consultanta catre companii multinationale si locale. Avem birouri in Bucuresti, Cluj-Napoca, Timisoara, Iasi si Chisinau. EY Romania s-a afiliat in 2014 singurei competitii de nivel mondial dedicata antreprenorialului, EY Entrepreneur Of The Year. Castigatorul editiei locale reprezinta Romania in finala mondiala ce are loc in fiecare an, in luna iunie, la Monte Carlo. In finala mondiala se acorda titlul World Entrepreneur Of The Year. Pentru mai multe informatii, vizitati pagina noastra de internet: www.ey.com

Despre Bancila, Diaconu si Asociatii SPRL

Bancila, Diaconu si Asociatii SPRL (denumita anterior Radu si Asociatii SPRL) este o societate de avocati ce ofera servicii juridice complete, care includ atat servicii de consultanta juridica cat si asistenta si reprezentare in fata instantelor de judecata, avand o practica importanta de controverse si dispute fiscale.

Bancila, Diaconu si Asociatii SPRL este membra a societatilor din grupul Ernst & Young Global Ltd si face parte din reteaua globala EY Law, aflata in plina expansiune, in cadrul careia lucreaza peste 2400 de avocati in mai mult de 90 de jurisdictii.

Experienta noastra a fost recunoscuta de piata si de publicatii internationale.

Chambers Global 2019 a recunoscut practica noastra de Corporate/M&A in timp ce Chambers Europe 2019, 2020, 2021 si 2022 au plasat practica noastra de Controverse si Dispute Fiscale pe banda 1. Totodata, The Legal 500 Europe, Middle East and Africa 2019, 2020, 2021 si 2022 au premiat practicile noastre de Drept Comercial, Drept Societar / M&A, Drept Imobiliar si Dreptul Muncii, editiile 2020, 2021 si 2022 plasand practica de Controverse si Dispute Fiscale pe pozitia 1.

www.bdattorneys.ro

Autori

foto
ERNST & YOUNG SRL
foto
BANCILA, DIACONU SI ASOCIATII SPRL