loader
COBUILD - Building the future together - 30 septembrie-2 octombrie

COBUILD - Building the future together - 30 septembrie-2 octombrie

COBUILD - este cel mai important eveniment al anului din Romania si Europa Centrala si de Est, dedicat sectorului utilajelor si tehnologiilor pentru constructii

Ultimii ani, dominati de pandemia de COVID-19, au redus foarte mult interactiunea directa dintre producatori si cumparatori in toate sectoarele economiei. De asemenea, contextul economic actual si transformarile prin care trece economia nationala dar si cea europeana, face ca relationarea cu partenerii, schimbul de informatii si intalnirea directa cu cumparatorii sa fie de o importanta mai mare ca oricand. In sprijinul acestui idei am creat COBUILD – primul targ tip festival de utilaje pentru constructii din estul Europei.

Despre COBUILD

Este cel mai important eveniment al anului din Romania si Europa Centrala si de Est, dedicat sectorului utilajelor si tehnologiilor pentru constructii. In cadrul COBUILD expozantii vor prezenta cele mai noi si mai performante tehnologii si utilaje din domeniul constructiilor, vor putea face demonstratii in zona special creata, vor intalni noi parteneri de afaceri si vor putea avea discutii constructive in cadrul conferintelor si prezentarilor. Prin acest eveniment, COBUILD doreste sa sustina dezvoltarea sectorului de constructii si al utilajelor de constructii, atat la nivel national, dar si regional, aducand intr-un spatiu comun cei mai importanti jucatori din piata.

In cadrul targului va exita si o zona pentru iubitorii de automobile. Aici echipa revistei AUTO BILD va aduce cele mai noi modele de autovehicule, dar si alte tehnologii dedicate autoturismelor.

Locatie si perioada

Evenimentul COBUILD se va desfasura pe parcursul a trei zile (30 septembrie - 2 octombrie), si se va intinde pe o suprafata de peste 50.000 metri patrati in localitatea Ciugud din judetul Alba, care devine astfel partenerul nostru logistic.

Despre Ciugud

Comuna Ciugud, din judetul Alba, reprezinta un etalon in Romania in ceea ce priveste integrarea noilor tehnologii si utilizarea eficienta a fondurilor europene pentru dezvoltarea durabila. Ciugud este exemplu de bune practici la nivel european pentru absorbtia record de fonduri europene: aproximativ 35 de milioane de euro, ceea ce reprezinta, la o populatie de circa 3500 de locuitori, 10.000 de euro pe cap de locuitor.

Ciugud este promotorul conceptului „smart village” si din 2020 este studiul de caz folosit de Guvernul Romaniei pentru dezvoltarea acestui concept in intreaga tara.

Ciugud reprezinta si o destinatie de business avand o zona de dezvoltare economica in care functioneaza peste 40 de companii, care ofera aproape 1000 de locuri de munca. Zona de Dezvoltare Economica Ciugud – Drambar este una dintre cele mai bine conturate zone industriale de tip „greenfield” din centrul Romaniei.

Pentru toate aceste motive, dar mai ales pentru faptul ca este o comunitate deschisa si prietenoasa cu mediul de afaceri, am ales Comuna Ciugud ca localitate – gazda pentru COBUILD.

Organizatori

Evenimentul COBUILD este organizat de Audienta Generala AG SRL cu o experienta de peste 16 ani in publishing reviste comerciale si organizarea de evenimente, Asociatia 11even cu o experienta de peste 10 ani in organizarea de evenimente si Agentia de marketing Avanti specializata in promovarea echipamentelor de constructii.

Pentru actualizari si mai multe informatii consultati site-ul evenimentului https://cobuild.ro si paginile de social media dedicate COBUILD.

Autori

foto
COBUILD - BUILDING THE FUTURE TOGETHER