loader
PwC Romania si D&B David si Baias l-au asistat pe Ionut Nedea in vanzarea agentiei de turism Litoralulromanesc.ro catre compania poloneza Szallas Group

PwC Romania si D&B David si Baias l-au asistat pe Ionut Nedea in vanzarea agentiei de turism Litoralulromanesc.ro catre compania poloneza Szallas Group

Expertii PwC Romania si avocatii D&B David si Baias, au oferit servicii profesionale integrate in derularea procesului de tranzactie, incluzand consultanta M&A, consultanta fiscala si asistenta juridica

O echipa de consultanti specializati in tranzactii ai PwC Romania si avocati D&B David si Baias a acordat servicii de consultanta fondatorului agentiei de turism Litoralulromanesc.ro, Ionut Nedea, pentru vanzarea companiei catre Szallas Group, parte a grupului polonez Wirtualna Polska Holding. Finalizarea tranzactiei este conditionata de acordul Consiliului Concurentei.

Expertii PwC Romania si avocatii D&B David si Baias, societatea de avocatura corespondenta PwC in Romania, au oferit servicii profesionale integrate in derularea procesului de tranzactie, incluzand consultanta M&A, consultanta fiscala si asistenta juridica.

Ne bucuram ca am fost alaturi de Ionut Nedea, un antreprenor in serie ce a dezvoltat un campion local, in procesul de vanzare a agentiei de turism pe care a fondat-o. Implicarea extraordinara a echipei litoralulromanesc.ro, precum si profesionalismul, dedicatia si efortul depus de colegii din PwC si D&B au dus la finalizarea acestei tranzactii de succes. Ionut a construit un jucator important pe piata de servicii turistice din Romania, concentrat in jurul unei platforme digitale avansate, ce are premise de dezvoltare semnificative, ca parte a unui grup major regional”, a declarat George Ureche, Director PwC Romania.

Impreuna cu echipa PwC coordonata de George am realizat cea mai importanta tranzactie din piata locala de turism, dupa 20 de ani de crestere si inovare. A fost esential ca expertiza tehnologica, capabilitatile noastre si modelul de business eficient au fost evidentiate si augmentate de echipa de consultanti si avocati, care a avut o contributie semnificativa pe tot parcursul procesului tranzactiei – a fost o colaborare extrem de buna pentru o tranzactie de succes. Sper sa nu ne oprim aici si sa lucram impreuna in multe alte proiecte reusite” a afirmat Ionut Nedea, fondator si CEO Litoralulromanesc.ro.

Echipa PwC care a acordat consultanta pe aspecte M&A a fost formata din George Ureche, Director, Leader M&A, Marina Pavel, Senior Manager, Larisa Tosa, Manager si Catalina Oancea, Consultant.

Consultanta fiscala a fost acordata de Ionut Simion, Partener si Claudiu Simionescu, Senior Manager, iar serviciile juridice de echipa D&B formata din Anda Rojanschi, Partener D&B David si Baias, Romana Petre, Avocat Senior Coordonator, Corina Celmare, Avocat Senior, Cristina Bostean, Avocat.

Agentia de turism Litoralulromanesc.ro, detinuta de compania Creative Eye SRL din Constanta, a fost fondata de Ionut Nedea. Cu o experienta de aproape 20 de ani in piata locala de turism, compania este cel mai mare retailer de vacante in statiunile autohtone de la Marea Neagra, atat ca numar de turisti, cat si ca vanzari. Portofoliul companiei include in prezent peste 500 de unitati de cazare, vacantele facilitate de platforma Litoralulromanesc.ro depasind in 2023 valoarea de 45 milioane de euro.

Despre PwC

Misiunea PwC este de a construi incredere in cadrul societatii si de a contribui la rezolvarea unor probleme importante. Firmele din reteaua PwC ajuta oamenii si organizatiile sa creeze valoarea adaugata de care au nevoie. Suntem o retea de firme prezenta in 151 de tari cu mai mult de 364.000 de profesionisti ce ofera servicii de calitate in domeniul auditului, consultantei fiscale si consultantei pentru afaceri. Spuneti-ne care sunt lucrurile importante pentru dumneavoastra si descoperiti mai multe informatii despre noi vizitand site-ul www.pwc.ro.

PwC se refera la reteaua de firme PwC si/sau la una dintre firmele membre, fiecare dintre acestea fiind o entitate juridica.

Despre D&B David si Baias

D&B David si Baias este societatea de avocatura corespondenta PwC in Romania si este parte din reteaua internationala PwC Legal, care cuprinde mai mult de 3.000 de avocati in peste 90 de tari. Echipa D&B David si Baias este alcatuita din 50 de avocati (dintre care 7 parteneri) si acorda consultanta si asistenta juridica societatilor locale si multinationale in domenii precum: fuziuni, achizitii si restructurari, societati comerciale si grupuri de societati, proprietati imobiliare, concurenta si ajutoare de stat, servicii financiare si piete de capital, relatii de munca si resurse umane, proprietate intelectuala, protectia consumatorului si a datelor cu caracter personal, litigii fiscale si comerciale.

Mai multe informatii pe www.david-baias.ro.

Autori

foto
PRICEWATERHOUSECOOPERS SERVICII SRL
foto
D&B DAVID SI BAIAS SCA