loader
Vasile Tiple, fostul Consilier General al UiPath si fondatorul Goodlegal, se alatura KPMG Legal - Toncescu si Asociatii pentru a oferi clientilor locali si din CEE ajutor pentru implementarea sigura si de impact a tehnologiei

Vasile Tiple, fostul Consilier General al UiPath si fondatorul Goodlegal, se alatura KPMG Legal - Toncescu si Asociatii pentru a oferi clientilor locali si din CEE ajutor pentru implementarea sigura si de impact a tehnologiei

Acest ajutor este oferit prin practica de Legal Tech & Transformation

KPMG Legal - Toncescu si Asociatii anunta ca Vasile Tiple se alatura societatii intr-o colaborare menita sa sprijine clientii locali si din CEE sa inteleaga tehnologia si provocarile ei, sa o foloseasca in conditii optime, dar si sa ii ajute pe tot parcursul transformarilor necesare pentru a putea folosi technologie (de la simpli roboti, la gen AI etc). 

Vasile a avut o cariera extinsa in domeniul juridic colaborand cu companii de tehnologie de top, activand ca General Counsel, “arhitect” al echipei juridice si al Programului de Automatizare Legala al UiPath, unde a folosit roboti software UiPath in procese critice juridice si de conformitate. Dupa perioada de succes la UiPath, Vasile a fondat Goodlegal, un startup dedicat furnizarii de infrastructura juridica deja pregatita, care urmarea democratizarea accesului la instrumente esentiale de tehnologie juridica. Viziunea inovatoare din spatele Goodlegal a evidentiat abordarea progresista a lui Vasile si angajamentul sau fata de solutiile de tehnologie juridica.

In noul sau rol in reteaua KPMG Legal, Vasile poate sa-si valorifice experienta extinsa prin a contribui la dezvoltarea si implementare strategiei acesteia de tehnologie si transformare.

Laura Toncescu, Partener KPMG, Head of KPMG Legal - Toncescu si Asociatii, afirma: "Suntem incantati sa il primim pe Vasile Tiple in cadrul echipei noastre. Alaturarea sa vine ca un pas firesc avand in vedere ca tehnologia a fost si ramane un aspect important pentru noi atat local, cat si in cadrul retelei globale. Experienta sa in operatiuni juridice la unele dintre cele mai dinamice companii de tehnologie din lume il pozitioneaza in mod unic pentru a duce inainte strategia noastra in tehnologie si transformare atat a noastra si a felului in care noi lucram, dar si a clientilor nostri.

Proiectele sale remarcabile in automatizarea proceselor legale si de conformitate, dar si abordarea sa vizionara a solutiilor de tehnologie juridica se aliniaza optim cu angajamentul firmei noastre de a valorifica inovatia pentru a oferi servicii juridice exceptionale. Suntem increzatori ca viziunea si calitatile sale de lider, alaturi de solutiile existente in cadrul retelei si de capabilitatile noastre in toate ariile de drept vor stabili, de asemenea, noi standarde in industrie pentru inovatie si eficienta in domeniul juridic.

Aceasta colaborare marcheaza un nou capitol interesant pentru echipa KPMG Legal – Toncescu si Asociatii. Suntem nerabdatori sa vedem impactul pozitiv pe care Vasile cu siguranta il va avea asupra clientilor nostri si asupra firmei in ansamblu."

Vasile Tiple a afirmat: "Sunt entuziasmat sa ma alatur unei echipe atat de dinamice intr-un moment crucial pentru industria juridica. Revolutia actuala a inteligentei artificiale reprezinta o mare oportunitate de a reimagina furnizarea de servicii juridice, de la sarcini individuale la automatizarea AI la nivel de intreprindere. Scopul nostru principal va fi de a stabili cadrul potrivit pentru implementarea sigura si de impact a AI, permitandu-ne noua,  dar si clientilor sa obtinem valoare maxima din intregul peisaj tehnologic."

Despre KPMG Legal – Toncescu si Asociatii

KPMG Legal Romania - Toncescu si Asociatii, societatea de avocatura afiliata KPMG in Romania parte a retelei globale KPMG Law, este o societate de avocatura care se diferentiaza in piata prin capacitatea de a oferi servicii juridice ca parte a unor solutii complete oferite alaturi de specialistii KPMG, prin utilizarea tehnologiei pentru a asigura eficienta si accesul la cele mai noi si inovatoare solutii si prin calitatea serviciilor sale asigurata de o echipa de avocati experimentati si specializati.

Autori

foto
KPMG ROMANIA SRL
foto
KPMG LEGAL - TONCESCU SI ASOCIATII SPARL