loader
PwC Romania si D&B David si Baias au asistat compania de software DataArt in achizitia firmei locale Lola Tech Cluj-Napoca

PwC Romania si D&B David si Baias au asistat compania de software DataArt in achizitia firmei locale Lola Tech Cluj-Napoca

Expertii PwC Romania si D&B David si Baias au oferit servicii de asistenta de due diligence fiscal si juridic si asistenta potrivit dreptului roman in legatura cu procesul de achizitie

O echipa integrata de specialisti ai PwC Romania si D&B David si Baias, societatea de avocatura corespondenta PwC in Romania, a asistat DataArt, companie de inginerie software cu sediul in SUA, in achizitia firmei locale de software Lola Tech Cluj-Napoca.

Expertii PwC Romania si D&B David si Baias au oferit servicii de asistenta de due diligence fiscal si juridic si asistenta potrivit dreptului roman in legatura cu procesul de achizitie.

Ne bucuram ca am fost alaturi de DataArt in aceasta tranzactie importanta care marcheaza intrarea companiei pe piata din Romania. Planurile de dezvoltare anuntate de DataArt reconfirma talentul si pregatirea specialistilor IT romani in a dezvolta solutii inovatoare la nivel global. Le multumesc tuturor colegilor care au contribuit la succesul acestei tranzactii", a declarat Andreea Mitirita, Partener PwC Romania.

Tehnologia este unul dintre motoarele activitatii de fuziuni si achizitii din ultimii ani, avand in vedere ca digitalizarea influenteaza tot mai mult cresterea companiilor din toate industriile si relevanta lor pe piata. La nivel global, in prima jumatate a anului 2022, numai tranzactiile pe segmentul software au reprezentat aproximativ un sfert din piata totala de M&A si vedem in continuare oportunitati in acest domeniu”, a declarat Anda Rojanschi, Partener D&B David si Baias.

Echipa PwC Romania a fost formata din Andreea Mitirita, Partener, Irina Nutescu, Senior Manager, Stefan Cristescu, Senior Manager, Madalin Manea, Manager, Stefania Chiricu, Senior Associate, Andreea Florentina Armencea, Associate, si Diana Jinaru Bratu, Associate.

Echipa D&B David si Baias a fost coordonata de Anda Rojanschi, Partener, si alcatuita din Adina Oprea, Avocat Senior Coordonator, Adriana Popa, Avocat Colaborator si Diana-Beatrice Bortas, Avocat Junior.

DataArt este o firma globala de inginerie software cu sediul central in New York, o echipa de peste 6.000 de profesionisti si peste 20 de birouri in SUA, Europa, Orientul Mijlociu si America Latina.

Despre PwC

Misiunea PwC este de a construi incredere in cadrul societatii si de a contribui la rezolvarea unor probleme importante. Firmele din reteaua PwC ajuta oamenii si organizatiile sa creeze valoarea adaugata de care au nevoie. Suntem o retea de firme prezenta in 152 de tari cu mai mult de 328.000 de profesionisti ce ofera servicii de calitate in domeniul auditului, consultantei fiscale si consultantei pentru afaceri.

PwC se refera la reteaua de firme PwC si/sau la una dintre firmele membre, fiecare dintre acestea fiind o entitate juridica.

© 2022 PwC. Toate drepturile rezervate.

Despre D&B David si Baias

D&B David si Baias este societatea de avocatura corespondenta PwC in Romania si este parte din reteaua internationala PwC Legal, care cuprinde mai mult de 3000 de avocati in peste 90 de tari. Echipa D&B David si Baias este alcatuita din circa 50 de avocati (dintre care 9 parteneri) si acorda consultanta si asistenta juridica societatilor locale si multinationale in domenii precum: fuziuni, achizitii si restructurari, societati comerciale si grupuri de societati, proprietati imobiliare, concurenta si ajutoare de stat, servicii financiare si piete de capital, relatii de munca si resurse umane, proprietate intelectuala, protectia consumatorului si a datelor cu caracter personal, litigii fiscale si comerciale.

Autori

foto
PRICEWATERHOUSECOOPERS SERVICII SRL
foto
D&B DAVID SI BAIAS SCA