loader

Progresiv lanseaza www.universulderetail.ro

Incepand cu ianuarie 2014, Progresiv lanseaza site-ul www.universulderetail.ro, o platforma online gratuita care prezinta situatia retailului modern la zi.

“Una dintre cele mai mari dileme ale industriei locale de retail si FMCG este cea legata de marimea universului de magazine, mai ales in contextul unei fluctuatii foarte mari, business-uri care se inchid sau se deschid peste noapte. Nu avem toate raspunsurile si nici nu avem pretentia unei analize exhaustive, insa ce putem sa va spunem este ca din 1 ianuarie 2014 aici veti putea gasi informatiile actualizate cu privire la universul de retail modern din Romania. Site-ul are o structura simpla, intuitiva, si, pe langa bazele de date, exista si o sectiune unde pot fi accesate stiri despre noile inaugurari, pe masura ce acestea vor fi anuntate”, a declarat Romina Ardelean, Project Manager www.universulderetail.ro si editor coordonator al revistei Magazinul Progresiv.
 

“Universul de retail reprezinta o analiza grafica - sub forma de harti si tabele - a retailului romanesc ce urmareste distributia geografica a retelelor internationale de retail in functie de cele opt regiuni de dezvoltare ale Romaniei. Retelele internationale au fost grupate in cele cinci formate de retail existente in acest moment pe piata FMCG (hypermarketuri, supermarketuri, magazine de proximitate, discounteri, cash&carry si magazine specializate). De asemenea, au fost incluse magazinele operate de antreprenori locali din cadrul francizelor dezvoltate de grupurile internationale in Romania”, explica Mihail Tanase, Content Manager www.universulderetail.ro si deputy-editor al revistei Magazinul Progresiv.
 

Lansarea site-ului va fi insotita si de o harta fizica ce se va distribui impreuna cu editia de ianuarie a revistei Progresiv, care prezinta situatia retailului modern la final de 2013.

 

Proiectul www.universulderetail.ro este sustinut de brandurile Agrana, Agra's, Albalact, Asevi, Avangarde Heating, Bella, Capricii si Delicii, Caroli, Corso, Cosmin, Crenvustila, Delaco, Edenia, Farmec, FMCG Marketing si Distributie, Fuchs, Glykon, Heinring Distribution, HL Display, Maresi Foodbroker, Monte Banato, MPC, Nordic, Pambac, Parmafood, Printec, PSS, RBC, Sam Mills, Selgros Cash&Carry, Sintezis, Titan, Toyota, Ursus, Vascar, Vegeta.
 

Nu in ultimul rand, site-ul www.universulderetail.ro este punctul de plecare al unui proiect mult mai amplu marca Progresiv, “Aplicatia interactiva de analiza a retailerilor internationali din Romania”, care se va lansa in curand.

Autori

foto
DOINGBUSINESS.RO SRL