loader

Profi incheie anul cu 149 de magazine si un al doilea depozit central

Astazi, PROFI inaugureaza doua noi magazine in Galati si Pitesti urmate, maine, de ultima deschidere a anului, cea mai noua unitate din Pitesti. Totodata, PROFI dezvolta un al doilea depozit central, la Logcenter Ploiesti

„Avem incredere in viitorul Romaniei si consideram ca formatul magazinelor noastre este cat se poate de adecvat pentru piata actuala, precum si pentru cea din viitorul previzibil”, a declarat Pawel Musial, Director general PROFI Rom Food. „De aceea, nu doar ca am inaugurat 45 de noi magazine in acest an, dar am si semnat contractul pentru deschiderea unui al doilea depozit central propriu, in apropiere de Ploiesti.”
 
Prin darea in folosinta a noului centru logistic, PROFI va scurta distantele dintre depozit si magazine. Astfel, cele din partea de vestul si nordul tarii vor fi aprovizionate in continuare de depozitul din Cluj, in timp ce magazinele din vest si sud isi vor primi marfurile de la depozitul Logcenter din Ploiesti, la care deja au inceput angajarile de personal.
 
Prin aceasta noua investitie, timpii si costurile de livrare se vor scurta, ceea ce va permite magazinelor PROFI sa ofere in continuare produse de calitate la preturi foarte bune.
Magazinul pitestean inaugurat astazi este situat pe Bd.1 Decembrie 1918, nr. 12, are o suprafata totala de 482 mp si o sala de vanzari de 380 mp. Cel care se va inaugura maine se afla pe Calea Craiovei, la nr. 109, in locul fostului restaurant „Negoiu”, avand o suprafata totala de 662 mp si o sala de vanzari de 355 mp.
 
Noul magazin din Galati se afla in cadrul complexului comercial Ancora, pe str. Rosiori, cu o suprafata totala de 487 mp si o sala de vanzari de 326 mp.