loader

Le Terrazze este premiat in cadrul ICSC Awards 2013

Le Terrazze, detinut si dezvoltat de Sonae Sierra si ING Real Estate, a fost distins de catre Consiliul International al Centrelor Comerciale (ICSC) cu premiul pentru cel mai bun centru comercial la categoria “Noi Dezvoltari: Categorie medie”, la ICSC European Shopping Centre Awards, editia din 2013

Premiul cu care a fost distins Le Terrazze este o recunoastere a inaltei calitati a acestui centru comercial de 38.455m2, cu 102 magazine, un hipermarket Ipercoop de 11.700 m2, 10 magazine mari si 16 restaurante si baruri, precum si un centru Fitness Club Tonic, cu piscina interioara si parcare gratuita, acoperita, pentru 2000 de masini. Intregul concept al Le Terrazze a fost dezvoltat in concordanta cu imprejurimile sale si in stransa legatura cu configuratia geografica locala. Inaugurat in martie 2012, centrul comercial este situat in La Spezia - Genoa, care are peste 210.000 de locuitori, si a avut mai mult de 6 milioane de vizitatori in primul an de functionare.

 

Mai mult decat atat, proiectul a avut o abordare durabila inca de la inceputul constructiei sale, adoptand cele mai bune masuri atat in ceea ce priveste protectia mediului, cat in ceea ce priveste siguranta si sanatatea in munca. Acest angajament solid a fost, de asemenea, recunoscut de Lloyd’s Register Quality Assurance si "Le Terrazze” a devenit astfel primul centrul comercial din lume care a obtinut simultan certificarile pentru Mediu (ISO 14001) si pentru Siguranta si Sanatate in domeniul muncii (OHSAS 18001).

 

“Le Terrazze este mai mult decat un centru comercial. Acesta este si un "loc de socializare”, unde vizitatorii pot alege dintr-o varietate de experiente, acordandu-se mare atentie si respect istoriei localitatii, mediului si sigurantei, precum si comunitatii locale in care se afla centrul comercial. Acest premiu recunoaste acest aspect, precum si abilitatile si experienta companiilor Sonae Sierra si ING Real Estate in sectorul centrelor comerciale” spune Fernando Guedes de Oliveira, CEO al Sonae Sierra.

 

Consiliul International al Centrelor Comerciale (ICSC) este cea mai mare asociatie la nivel mondial in industria centrelor comerciale, cu peste 75 de mii de membri din 80 de tari. Premiile "ICSC European Shopping Centre Awards” sunt oferite la Conferinta Europeana Anuala a asociatiei, care a avut loc anul acesta in Stockholm, si sunt cele mai prestigioase premii din sectorul centrelor comerciale, recunoscand in fiecare an cele mai bune proiecte de dezvoltare ale industriei din Europa, potrivit selectiei unui juriu format din specialisti internationali de renume din acest domeniu.

Autori

foto
DOINGBUSINESS.RO SRL