loader
Produsele PENNY livrate la domiciliu pentru prima data prin platforma Lyvra

Produsele PENNY livrate la domiciliu pentru prima data prin platforma Lyvra

PENNY si Auto Total lanseaza Lyvra, serviciul de comenzi online cu livrare la domiciliu

• Peste 1.400 de produse care pot fi livrate, inclusiv marci proprii si promotiile aferente

• Livrarile se realizeaza de luni pana sambata, intre 12:00 - 20:00, in Bucuresti si Ilfov

• Timpul de livrare este de cel mult 3 ore, dar se poate alege si un interval orar preferat

• Plata se efectueaza cash sau cu cardul la livrare, iar costul transportului este 19,99 lei

• Pentru comenzi, clientii pot accesa https://penny.lyvra.ro/

PENNY si Auto Total lanseaza Lyvra, serviciul de comenzi online cu livrare la domiciliu. Incepand cu luna august 2020, clientii PENNY din Bucuresti si Ilfov vor putea comanda online peste 1.400 de produse care se regasesc in categoriile listate in magazinele fizice, inclusiv marci proprii si promotii aferente.

In contextul limitarilor de deplasare impuse de situatia recenta din domeniul sanatatii publice, dar si ca parte din procesul de rebranding, PENNY vine in intampinarea nevoilor clientilor sai si testeaza serviciul de comenzi online cu livrare la domiciliu. Clientii vor putea face cumparaturi de pe website-ul https://penny.lyvra.ro/, iar timpul estimat pentru livrarea acestora la domiciliu este de trei ore. Plata se va putea efectua fie cash, fie cu cardul la livrare, iar costul transportului este 19,99 lei.

Daniel Gross, Director General PENNY | REWE Romania, a declarat:

Am invatat sa ne adaptam continuu, iar Lyvra este un exemplu. Dezvoltarea platformei de cumparaturi online Lyvra vine ca urmare a schimbarilor rapide care au afectat comertul la nivel mondial si care i-a  indemnat pe clienti sa ia masuri stricte de protejare a sanatatii lor, mai ales prin minimizarea contactului cu alte persoane. In aceste luni am inteles ca trebuie sa ramanem aproape de ei si sa ne adaptam la schimbarile de comportament aparute. Acest proiect pilot este un prim pas pe care compania noastra il face in directia dezvoltarii de noi canale de shopping pentru clientii PENNY, iar asteptarile privesc mai ales insight-urile pe care le vom dobandi in urma celor cateva luni de test.

Laurentiu Niculae, Director Operational AD Auto Total, a completat:

Suntem siguri ca putem valorifica oportunitatea de a ne extinde afacerile prin intermediul parteneriatului cu PENNY, integrand resursele existente din call-center si din flota noastra de peste 650 de autoturisme si utilizand sinergii in activitatea de livrare pentru a ajunge cat mai bine la client. Lyvra este o modalitate simpla si rapida prin care locuitorii din Bucuresti si Ilfov pot comanda oricand tot ce au nevoie, acasa sau la birou, respectand regulile de distantare sociala si masurile pentru protejarea lor si a celor apropiati. Am luat masuri de precautie sporita pentru livrarea produselor in siguranta: fiecare sofer este echipat cu masca de protectie si dispozitive electronice de incasare a platilor cu cardul bancar, iar toate autoturismele sunt dotate cu lazi termoizolante si elementi de racire pentru transportul marfurilor perisabile.”

Lansarea platformei Lyvra face parte din planurile companiei de reorientare strategica odata cu rebranding-ul din PENNY Market in PENNY. Astfel, discounterul optimizeaza in mod constant formatul magazinelor si se adapteaza noilor comportamente de consum pentru a oferi o experienta

de cumparaturi cat mai placuta pentru clienti. Platforma Lyvra poate fi testata in perioada august – octombrie 2020.

Despre PENNY

PENNY este conceptul de succes al grupului german REWE si unul dintre cei mai activi retaileri din Romania, cu primul magazin deschis pe piata locala in anul 2005. Intreaga retea este deservita de trei centre logistice situate in localitatile Stefanestii de Jos, Turda si Bacau. In prezent, reteaua PENNY in Romania este alcatuita din 264 de magazine la nivel national si o echipa dedicata formata din peste 4.800 de angajati.

Despre Auto Total

AD AUTO TOTAL s-a nascut din pasiune si dedicatie pentru domeniul auto, cu capital 100% romanesc. Beneficiind de o retea de distributie rapida, cu densitate mare, cu prezenta si extindere continua la nivel international, AD AUTO TOTAL este liderul pietei de distributie de piese auto din Romania, cu o cifra de afaceri de peste 280.000.000 euro in 2019. In prezent, AD AUTO TOTAL are 84 depozite proprii in Romania si o echipa formata din peste 1.800 de angajati.

Autori

foto
PENNY MARKET SRL
foto
AD AUTO TOTAL SRL