loader
PayPoint Romania intra pe segmentul platilor pentru intretinere

PayPoint Romania intra pe segmentul platilor pentru intretinere

Compania anunta semnarea unui parteneriat cu XiSoft, dezvoltatorul platformei de administrare imobile BlocManagerNET.

PayPoint Romania, principalul operator de plati in numerar si incarcare electronica prin puncte de retail, anunta intrarea pe un nou segment important de plati, cele pentru cheltuielile de intretinere, prin semnarea unui parteneriat cu XiSoft, dezvoltatorul platformei de administrare imobile de locuinte BlocManagerNET.


Serviciul se adreseaza clientilor companiei XiSoft, asociatii de proprietari si firme de administare imobile care folosesc platforma BlocManagerNET pentru a administra imobilele in care locuiesc. Ca urmare a parteneriatului, locatarii acestor cladiri isi pot plati de acum facturile de intretinere prin intermediul celor peste 11.700 de puncte de plata PayPoint din intreaga tara.


Efectuarea unei plati se realizeaza simplu, sigur si rapid. Locatarul unui bloc unde este utilizat sistemul de administrare imobile BlocManagerNET si unde s-a optat pentru plata prin PayPoint merge intr-unul din magazinele partenere cu notificarea de plata ce contine cod de bare sau cu un cod unic pentru plata prin PayPoint alocat fiecarui apartament in parte; vanzatorul scaneaza codul de bare sau introduce manual codul unic, incaseaza banii in numerar si ii inmaneaza clientului chitanta emisa de terminal cu toate detaliile tranzactiei (data, suma, furnizorul etc). Modalitatea de plata oferita de PayPoint este extrem de sigura si rapida. Totodata, consumatorii nu platesc niciun comision suplimentar, iar accesul la sistemul PayPoint nu este conditionat de cumparaturi in magazin.


„Suntem foarte bucurosi sa anuntam acest parteneriat, care marcheaza intrarea PayPoint pe un nou segment, cel al platii pentru intretinere. Este un tip de plata care lipsea din portofoliul PayPoint si adaugarea lui contribuie la indeplinirea misiunii asumate, aceea de a-i ajuta pe romani sa rezolve toate platile din gospodarie cu un singur drum. Suntem siguri de succesul acestui parteneriat in randul consumatorilor, acestia putand sa-si plateasca de acum si intretinerea printr-o metoda adaptata stilului lor de viata,” a declarat Mugur Dogariu, Managing Director PayPoint Romania.


„Ne-am dorit de mult timp parteneriatul cu PayPoint si il consideram cea mai importanta realizare strategica din ultimii ani. Apreciem ca plata intretinerii prin PayPoint va revolutiona modul in care se va face administrarea unei asociatii de proprietari. Ne asteptam la reducerea orarului de caserie si inlocuirea lui cu intalniri la care sa se discute problemele de administrare sau sugestiile de imbunatatire ale condominiului”, a declarat Varvari Pavel fondator XiSoft.

 

Pe langa plata intretinerii, prin intermediul terminalelor PayPoint mai pot fi platite si alte facturi de utilitati (gaz, apa, electricitate etc), contravaloarea rovinietei, servicii de securitate, bilete de avion, facturile emise de operatorii de telefonie, internet si cablu sau ratele, se poate realiza incarcarea electronica a cartelelor telefonice si se pot efectua transferuri de bani interne si internationale, in magazinele PayPoint selectate.

Autori

foto
PAYPOINT SERVICES SRL