loader
LIDL inaugureaza doua magazine, in Galati si in Orastie

LIDL inaugureaza doua magazine, in Galati si in Orastie

Lidl continua investitiile in Romania si deschide doua magazine in judetele Galati si Hunedoara, pe data de 31 mai.

Noile unitati se deschid in Galati, pe Str. Otelarilor, Nr. 13, si in Orastie, pe Str. Eroilor, Nr. 19. Odata cu deschiderea fiecarei unitati, se vor crea cate 20 de noi locuri de munca.


Cele 2 magazine Lidl deschise pe 31 mai sunt construite la standarde ridicate de sustenabilitate. Astfel, alaturi de sediul central Lidl Romania, recent inaugurat, si de magazinele cu acoperis verde din capitala si din Constanta, procesul de executie al unitatilor se aliniaza trendului de dezvoltare imobiliara durabila, care se incadreaza in standardele europene.


Procesul de constructie al noilor magazine se afla in linie cu demersul companiei spre sustenabilitate, prin folosirea unor tehnologii avansate din domeniul constructiilor, in conformitate cu normele de protectie a mediului. Astfel, fiecare magazin este echipat cu solutii si tehnologii moderne, care asigura standarde inalte de eficienta energetica. Spre exemplu, si in cele doua magazine sunt instalate sisteme de iluminat cu LED, cu senzor de prezenta si sisteme de recuperare a caldurii, integrate in instalatiile de ventilatie.


Fiecare dintre cele doua magazine va avea o suprafata de aproximativ 1300 mp2. Totodata, fiecare unitate dispune de locuri de parcare: peste 120 in Galati si peste 60 in Orastie. Mai mult, vor exista locuri de parcare special amenajate pentru persoanele cu dizabilitati si pentru familii cu copii.


Orarul de functionare al unitatii din Galati va fi urmatorul: intre 7:30 si 22:00, de luni pana sambata, iar duminica, intre 8:00 si 19:00. In Orastie, magazinul Lidl va functiona intre 08:00 si 21:00, de luni pana sambata, iar duminica, intre 08:00 si 17:00.
Deschiderea noilor magazine ii asteapta pe clienti cu promotii si actiuni speciale. In ziua inaugurarii vor fi reduceri de peste 20% la articole nealimentare, dar si la cele alimentare, precum mezeluri, lactate, dulciuri si altele.


Inaugurarea magazinelor din Galati si Orastie continua strategia companiei de a oferi zilnic romanilor, in zone din imediata lor proximitate, produse de calitate la cel mai bun pret, intr-o larga varietate de sortimente. Lidl promoveaza cu consecventa colaborarea cu producatorii locali, multe dintre marcile de calitate comercializate in reteaua Lidl fiind produse in Romania.


Lidl este unul dintre cele mai mari lanturi de magazine din Europa, activand in 30 de tari la nivel mondial si avand peste 150 de centre logistice ce asigura aprovizionarea a aproximativ 10.000 de magazine. Cu mai mult de 225.000 de angajati, Lidl se numara printre primii 10 comercianti de produse alimentare la nivel mondial.
 

Autori

foto
LIDL ROMANIA SCS