loader
Parteneriat pentru sanatatea si starea de bine a romanilor: NN si platforma ATLAS lanseaza campania “Traieste de azi pe bine!”

Parteneriat pentru sanatatea si starea de bine a romanilor: NN si platforma ATLAS lanseaza campania “Traieste de azi pe bine!”

NN, liderul pietei de asigurari de viata din Romania si platforma digitala de sanatate si wellbeing ATLAS anunta dezvoltarea unui parteneriat pentru a oferi impreuna romanilor solutii concrete si raspunsuri la cele mai frecvente intrebari ale lor.

In conditiile in care evolutia societatii din ultimii ani si pandemia au accentuat preocuparea oamenilor pentru sanatate si nevoia de sprijin emotional, NN, liderul pietei de asigurari de viata din Romania si platforma digitala de sanatate si wellbeing ATLAS anunta dezvoltarea unui parteneriat pentru a oferi impreuna romanilor solutii concrete si raspunsuri la cele mai frecvente intrebari ale lor.   

Astfel, NN si ATLAS lanseaza campania “Traieste de azi pe bine!”, prin care incurajeaza romanii sa aiba grija de sanatatea lor fizica si emotionala si sa faca din binele lor o prioritate, punandu-le  la dispozitie o serie de instrumente digitale gratuite si informatii utile, prin intermediul paginii web deazipebine.atlas.app si al retelelor de socializare.

Toti cei care acceseaza pagina deazipebine.atlas.app au posibilitatea de a-si evalua sanatatea si starea de bine prin intermediul unor scale de autoevaluare pentru calitatea vietii, depresie, anxietate, stres, burnout sau bunastare financiara. Totodata, au la dispozitie informatii relevante de la specialisti licentiati ai platformei ATLAS si sfaturi usor de urmat, care ii pot ajuta sa fie mai bine: bine cu ei (sfaturi de sanatate psiho-emotionala), bine sanatosi (sanatate fizica), bine financiar (bunastare financiara), bine acasa (parenting), bine la job (coaching), bine la masa (nutritie).

“Datele ne arata ca depresia, care afecteaza peste 2 milioane de romani, este in top 3 afectiuni care duc la dizabilitate, o treime din populatia tarii sufera de insomnie si, odata cu pandemia, a crescut si riscul de burnout, prin marirea timpului de lucru cu 48,5 minute pe zi. Evolutia recenta a platformei ATLAS ne arata de asemenea ca tot mai multi romani sunt preocupati de sanatatea si de starea lor de bine, aloca mai multa atentie preventiei si sunt totodata deschisi la inovatie si mai apropiati de lumea digitala. Ne dorim sa punem la dispozitia lor resursele si experienta specialistilor nostri si sa contribuim astfel la evolutia in bine a sanatatii fizice si psiho-emotionale a romanilor”, declara Mihai Bran, medic primar psihiatru si co-fondator ATLAS.  

Platforma digitala ATLAS, ce ofera servicii integrate de sanatate si wellbeing, a avut o evolutie exponentiala in ultimii ani, punand la dispozitie in prezent consultatii online/telemedicina si la cabinet, servicii de psihoterapie, parenting, nutritie, consiliere financiara si coaching, prin intermediul a peste 1.000 de specialisti.

„La NN, sanatatea este o preocupare continua si, prin tot ceea ce facem, ii sprijinim pe oameni sa aiba grija de ceea ce conteaza cel mai mult pentru ei, atunci cand au cea mai mare nevoie. Azi, constientizam cu atat mai mult importanta echilibrului emotional pentru sanatatea noastra si, ca urmare, venim catre romani cu solutii concrete,  alaturi de un partener inovator, care intelege foarte bine prin ce trec oamenii in aceste vremuri. Totodata, prin parteneriatul cu ATLAS, oferim cadou clientilor nostri care au o asigurare de sanatate sau de viata la NN un set de sedinte de consiliere cu peste 1.000 de specialisti din diverse arii care tin de sanatatea fizica, emotionala si financiara,” explica Alexandra Popescu Zorica, Head of Innovation in cadrul NN Romania.

Parteneriatul cu ATLAS face parte din strategia ampla a NN pentru inovatie si a demarat inca din luna februarie, cand NN a inceput sa acorde, sub forma de beneficiu, acces gratuit la serviciile platformei ATLAS celor aproape 2.000 de angajati si consultanti financiari ai companiei din toata tara.

In acelasi timp, NN completeaza expertiza ATLAS in zona consilierii pentru bunastare financiara, punand la dispozitia utilizatorilor platformei sedinte de consiliere cu specialistii financiari NN, care sa ii sprijine sa isi imbunatateasca sanatatea financiara.

Despre NN Romania

NN (www.nn.ro) este prima companie internationala de asigurari de viata care a intrat pe piata din Romania, in 1997, iar de 13 ani activeaza si pe segmentul pensiilor private, fiind lider pe pietele de profil. Totodata, activitatea companiei pe plan local include si managementul investitiilor iar NN s-a extins si pe piata asigurarilor de sanatate si, recent, pe piata asigurarilor generale, prin adaugarea in portofoliu a asigurarilor de locuinte.

NN are aproape 2.000 de angajati si consultanti financiari in Romania si sprijina peste 2,2 milioane de clienti de asigurari si pensii, un sfert din populatia activa a Romaniei, sa protejeze tot ceea ce conteaza cel mai mult pentru ei. De la lansarea pe piata din Romania, NN a platit clientilor sai o suma totala de 1.6 miliarde RON despagubiri pe segmentele asigurarilor de viata si de sanatate.

Despre ATLAS

atlas.app este o platforma digitala de sanatate si wellbeing, prezenta pe piata din Romania din anul 2016. Reuneste peste 1.000 de specialisti verificati si licentiati in psihoterapie, nutritie, coaching, parenting si consiliere financiara, care ofera suport atat utilizatorilor privati, cat si celor din mediul corporate (prin intermediul parteneriatelor incheiate cu companii de top din domeniile Retail, Banking, IT, Telecomunicatii) sau ONG-urilor (prin intermediul parteneriatelor sociale cu Asociatia Magic si Asociatia Little People Romania). Serviciile ATLAS sunt disponibile 24/7, de oriunde, oricand, pentru a le fi alaturi tuturor celor care au nevoie de ajutor specializat.

 

Incepand cu luna martie a anului 2020, odata cu lansarea primei platforme de telemedicina din Romania, ATLAS reuneste si un numar de 250 de medici de la clinici private partenere, care pot oferi un sfat avizat online, iar din luna august s-a extins si la nivel international, prin lansarea primei platforme de telemedicina din Bulgaria impreuna cu un partener local.

 

Autori

foto
NN ASIGURARI DE VIATA SA