loader

Orange Romania, angajator de top recunoscut la nivel european

Orange Romania primeste certificarea Top Employers 2013 din partea institutului CRF, specializat in domeniul studiilor internationale privind gestionarea resurselor umane si conditiilor de lucru

Studiul recent finalizat analizeaza politicile si practicile de resurse umane si recunoaste conditiile de lucru din cadrul Orange Romania pentru standardele inalte de performanta pe care le aplica, in linie cu cele stabilite la nivel european.

 

In cadrul procesului de analiza, au fost luate in considerare urmatoarele criterii: beneficii primare si secundare si conditii de lucru, pregatire profesionala si dezvoltare, dezvoltarea carierei, cultura organizationala, comunicare si CSR. Rezultatele obtinute de institutul CRF au fost ulterior auditate de Grant Thornton – una dintre principalele organizatii independente de contabilitate, impozite si consultanta din lume. Certificarea Top Employer primita de Orange Romania reprezinta o consecinta fireasca a eforturilor depuse in timp de companie si reflecta o cultura stabila, prietenoasa si un mediu de lucru ce se imbunatateste permanent prin adaptarea proceselor interne.

 

„Angajatorii de top certificati asigura angajatilor contextul potrivit pentru ei in prezent, dar si proiecte care sa ii pregateasca pentru urmatoarea etapa a carierei in cadrul organizatiei.” a declarat Steven Veenendaal, membru in Consiliul de Administratie al institutului CRF.

 

Orange continua programele de instruire si dezvoltare si investeste in dezvoltarea personala si profesionala a angajatilor prin proiecte dedicate, oferind constant un mediu de lucru prietenos, deschis si stabil.

 

„In contextul economic actual, aflat intr-o dinamica permanenta, Orange Romania ofera siguranta si isi respecta promisiunile fata de angajati. Ne bucura aceasta recunoastere, ca angajator care ofera claritate, un mediu prietenos, stabilitate si premisele unui viitor optimist. Prin atributiile zilnice, ne straduim permanent sa facem totul mai bine, oferind angajatilor Orange ocazia sa isi valorifice la maximum potentialul, folosindu-si cunostintele, inspiratia si creativitatea. Obtinerea titlului de Top Employers 2013 arata ca facem lucrurile la cele mai inalte standarde internationale. Suntem mandri sa ne regasim printre angajatori de top la nivel international si vom continua sa aducem plus de valoare prin proiectele pe care le desfasuram intern.” a declarat Ioana Marcu, Directorul de Resurse Umane al Orange Romania.

 

Orange Romania este singura companie de telecom certificata la nivel european din Romania. Din cadrul France Telecom-Orange au primit certificarea Top Employers 2013 si filialele din: Belgia, Franta, Marea Britanie, Polonia, Slovacia si Spania.

 

Pentru informatii suplimentare despre proiect si pentru a vizualiza profilul Top Employers al companiei va invitam sa vizitati www.topemployers.eu

Autori

foto
ORANGE ROMANIA SA