loader

Au inceput inscrierile la cea de a treia editie Career Leader

Fundatia Romano-Americana gazduieste in luna aprilie cea de a treia editie a Career Leader, proiect Akcees care ofera participantilor sansa de a acumula experienta profesionala de calitate lucrand alaturi de experti si companii de top din diferite industrii.

Tinerii pasionati de consultanta, IT sau banking, pot aplica gratuit la eveniment completand formularul de inscriere disponibil online la http://akcees.com/career

 

Career Leader reprezinta o punte de legatura intre tinerii talentati si angajatori importanti din Romania, iar fiecare zi a evenimentului deschide perspective profesionale intr-un domeniu diferit. Pentru editia din luna aprilie, amatorii de experiente de invatare inedite pot alege unul dintre cele trei domenii: IT, consultanta, sau banking.

 

Fiecare zi debuteaza cu o prezentare a oportunitatilor de cariera in industrie si continua cu un training de specialitate sustinut de experti consacrati. Evenimentul continua cu un studiu de caz rezolvat pe echipe in cadrul unui workshop interactiv. La final, echipele participante prezinta rezultatele obtinute, iar performantele deosebite sunt rasplatite cu premii si stagii de practica.

 

IT (luni, 15 aprilie). Prima zi a Career Leader deschide orizonturi tinerilor pasionati de tehnologie. Acestia au ocazia sa inteleaga ce presupune o cariera in tehnologie si sa rezolve un studiu de caz complex alaturi de reprezentanti ai Microsoft Romania.

 

Consultanta (marti, 16 aprilie). In ceea de a doua zi a evenimentului, tineri interesati de management si consultanta au sansa de a fi consultanti pentru o zi. Acestia vor lucra impreuna cu profesionisti din cadrul Contrast Management Consulting si Controller Institut si vor participa la o simulare manageriala.

 

Banking (joi, 18 aprilie). Seria de evenimente se incheie cu ziua dedicata domeniului financiar-bancar, zi in care participantii vor intelege ce inseamna o cariera in domeniu si vor rezolva un studiu de caz sub indrumarea expertilor din cadrul BRD Groupe Société Générale.

 

„Career Leader ofera tinerilor sansa de a depasi impasul in care se regasesc din cauza lipsei de experienta. Mai mult, evenimentul ii ajuta sa inteleaga daca un anumit domeniu li se potriveste sau nu si le da ocazia sa interactioneze in mod direct cu profesionisti si angajatori importanti din Romania. Ne bucura sa vedem ca evenimentul ajunge  la cea de a treia editie si le recomandam tinerilor sa profite de aceasta oportunitate si sa aplice!”, a declarat Giorgiana Ene, Vice-Presedinte Marketing Akcees si coordonator proiect Career Leader.

 

A treia editie Career Leader se adreseaza studentilor si tinerilor absolventi cu rezultate deosebite pe plan academic si extra-curricular, care isi doresc sa acumulexe experienta profesionala de calitate. Participarea la eveniment este gratuita, iar inscrierile se realizeaza online pe site-ul proiectului http://akcees.com/career. Perioada de aplicatii se incheie vineri, 5 aprilie, iar selectia este realizata de un juriu format din specialisti resurse umane. Rezultatele finale vor fi comunicate miercuri, 10 aprilie.

 

Un eveniment recomandat de IQ Ads Kadett.

 

Career Leader este un eveniment organizat cu sprijinul Contrast Management Consulting, Controller Institut, Microsoft Romania, BRD Groupe Société Générale si Romanian American Foundation.

 

Mediatizarea proiectului este asigurata de Radio Lynx, Radio Romania International, Business Woman, Doing Business, Romania Libera, Wall Street, Cariere Online, IQAds, Ejobs, Zile si Nopti, BusinessLive.ro, Startups.ro, Comunicatedepresa.ro, Romania Pozitiva, Edu-Tim, Studentie.ro, Studentul.Info, Online Student, Academic Link, Bancherul.ro, Ambition, SMARTfinancial.ro, BestRessource, Academic Link.

 

Sustinem si ne sustin: Senatul Studentilor ASE Bucuresti, Liga Studentilor Romani din Strainatate (LSRS), Edmundo, Clubul Liderii Mileniului Trei, Business Club, AIESEC Romania, Advice, Voluntari pentru Idei si Proiecte (VIP), Business Organization for Students (BOS), Asociatia Studentilor in Contabilitate si Informatica de Gestiune (ASCIG), Asociatia Studentilor din Universitatea Bucuresti (ASUB), Inspire Business, Buzz!Camp, VWI Estiem, Incubator 107, Softbinator, Junior Achievement.

 

Pentru mai multe informatii

Giorgiana Ene | Vice-Presedinte Marketing| giorgiana@akcees.com| 0721 11 88 99

Autori

foto
DOINGBUSINESS.RO SRL