loader
Acord intre Intracom Telecom si Nova pentru furnizarea portofoliului de solutii wireless avansate

Acord intre Intracom Telecom si Nova pentru furnizarea portofoliului de solutii wireless avansate

In cautare de solutii si tehnologii ce pot mari livrarea in banda larga corporate, compania Nova a decis sa investeasca in familiile de produse radio MW & mmWave ale Intracom Telecom pentru a asigura servicii imbunatatite clientilor sai corporate

Intracom Telecom, un furnizor la nivel global de sisteme si solutii de telecomunicatii, a anuntat semnarea unui acord cu Nova, furnizor major de servicii pentru afaceri si o gama larga de servicii de tip pay-TV, internet in banda larga, telefonie fixa si servicii energetice, pentru furnizarea de echipamente wireless de retea avansate care cuprind  WiBAS ™ Point-to-MultiPoint (PtMP), OmniBAS™ Point-to-Point (PtP), sistemul radio UltraLink ™ E-Band si platforma de gestionare a retelei uniMS™. Echipamentele wireless sunt produse in totalitate in Bucuresti, la Intrarom.

In cautare de solutii si tehnologii ce pot mari livrarea in banda larga corporate, fiind special construite pentru sectorul privat si public, compania Nova a decis sa investeasca in familiile de produse radio MW & mmWave ale Intracom Telecom pentru a asigura servicii imbunatatite clientilor sai corporate. Selectia tehnologiei mentionate anterior si a produselor de top de pe piata reprezinta o parte esentiala a investitiei Nova in extinderea retelei, modernizarea si actualizarea capacitatii sale, mai ales ca furnizorul grec, in urma achizitiei sale de catre United Group, se pregateste pentru o viitoare crestere prin imbunatatirea serviciilor sale avansate de date. Selectia companiei Intracom Telecom a fost facuta de catre Nova prin intermediul unei cereri de oferte internationale.

Reteaua wireless Nova asigura lansarea robusta si rapida a serviciilor catre IMM-uri si clientii comerciali. Intracom Telecom furnizeaza o varietate de platforme pentru Nova, in functie de topologie si viteza conexiunii. Familia de produse WiBAS™ este implementata acolo unde este posibila topologia punct-la-multipunct, iar cand este nevoie de tehnologia punct la punct, atunci vor fi utilizate sistemele radio OmniBAS™ si UltraLink™. Intreaga retea este gestionata eficient de platforma software uniMS™ Network Lifecycle Assurance. Companiei Intracom Telecom i-a fost incredintat de catre Nova continuarea asistentei tehnice si intretinerea cu SLA-uri stricte.

Nikos Xanthopoulos, Head of Business Product & Presales la Nova: „Suntem bucurosi sa continuam parteneriatul nostru de succes cu Intracom Telecom pentru a oferi servicii sigure, eficiente si fiabile clientilor nostri prin adoptarea unor tehnologii adecvate si rentabile.”

Intracom Telecom furnizeaza produselor sale de varf catre Nova din 2016 si suntem incantati ca continuam aceasta colaborare de incredere si de lunga durata. Compania noastra va oferi o varietate de produse care vor oferi conectivitate ultra-broadband la cat mai multi clienti posibili, sprijinind Nova in extinderea retelei sale corporate ”, a declarat John Tenidis, Marketing Director of Intracom Telecom's Wireless Solutions Portfolio.

Autori

foto
INTRAROM SA