loader
Oney si F64 ofera iubitorilor de produse foto & video din Romania o solutie inovativa de plata, in 3 sau 4 rate, prin intermediul oricarui card de debit

Oney si F64 ofera iubitorilor de produse foto & video din Romania o solutie inovativa de plata, in 3 sau 4 rate, prin intermediul oricarui card de debit

Pentru a realiza o plata cu ajutorul acestei solutii, clientul are nevoie doar de un card de debit emis de orice banca sau institutie financiara din Romania

Oney, compania numarul 1 la nivel european in solutii de plata, si F64, liderul pietei pentru produse foto & video din Romania, au incheiat un parteneriat prin intermediul caruia clientii F64 pot opta pentru o noua alternativa de finantare, „3x4x Oney”, solutie de plata in 3 sau 4 rate prin orice card de debit emis in Romania.

Pentru a realiza o plata cu ajutorul acestei solutii, clientul are nevoie doar de un card de debit emis de orice banca sau institutie financiara din Romania. La etapa de plata de pe website-ul F64 este vizibila si optiunea “3x4x Oney”, iar clientul poate alege numarul de plati lunare pe care doreste sa le faca (3 sau 4). In cateva secunde, clientul primeste raspunsul final, comanda este plasata si prima rata este retrasa din contului lui.

F64 a ales sa implementeze solutia inovatoare de plata ‘’3x4x Oney” datorita avantajelor oferite de aceasta metoda de plata, dar si pentru calitatea serviciilor si experienta pe care Oney le ofera clientilor. Beneficiile ‘’3x4x Oney’’ sunt:

Rapiditate: solicitarea este primita si procesata in cateva secunde si plata se face imediat dupa aceea.

Siguranta: clientul isi foloseste propriul card, nu trebuie sa solicitate un alt card pentru efectuarea tranzactiei, iar plata se face ca o plata online clasica.

Simplitate: nu este necesara nici o identificare sau alta dovada a identitatii sau a veniturilor.

Suntem bucurosi si onorati sa oferim solutia noastra de plata in rate „3x4x Oney” clientilor F64 si, astfel, sa dam posibilitatea, atat fotografilor profesionisti, cat si celor amatori, de a isi urma vocatia si pasiunea, simplu si rapid. Rezultatele inregistrate in urma implementarii acestei solutii in Romania, la sfarsitul anului 2020, dovedesc ca ‘’3x4x Oney’’ corespunde unei nevoi reale din piata si confirma angajamentul nostru de a oferi cele mai bune solutii de finantare. Colaborarea cu partenerii de la F64 ne ajuta sa continuam dezvoltarea noastra europeana oferind consumatorilor si comerciantilor o solutie simpla, adaptata noilor nevoi de cumparare,’’ a declarat Jean-Michel Goncalves, Director General Oney Finances Romania.

Parteneriatul cu Oney s-a nascut datorita solutiei inovatoare de finantare pe care acestia o furnizeaza precum si rapiditatea cu care aceasta solutie poate fi accesata de catre clientii F64.

In urma acestui parteneriat, toti clientii F64 care dispun de un card de debit si doresc sa achizitioneze un produs in 3 sau 4 rate, acum o pot face foarte simplu, cu costuri extrem de mici pentru ei.

Ne-am bucurat mult sa putem oferi o astfel de solutie clientilor nostri avand in vedere perioada destul de dificila pe care tocmai am traversat-o cu totii si le multumim partenerilor Oney pentru promptitudinea cu care au raspuns solicitarilor noastre” a declarat Claudia Tudor, Deputy General Manager F64.

Prezent de 15 ani in Romania, Oney ofera solutii de plata si finantare clientilor Auchan si Leroy Merlin in 52 de magazine din toata tara. Prin solutiile de plata oferite de Oney, clientii au libertatea sa isi cumpere produsele dorite in rate. De mai bine de 35 de ani, Oney sprijina consumul prin solutii inovatoare de plati si credite de consum care permit clientilor sa isi realizeze proiectele. Pentru a implini aceasta ambitie, Oney pune expertiza si inovatia in serviciul nevoilor partenerilor si clientilor sai. Peste 550 de parteneri de retail si 7,8 milioane de clienti din cele 12 tari au incredere in Oney.

F64, lider pe piata echipamentelor foto-video din Romania, detine cel mai mare magazin de profil pe piata romaneasca de comert electronic: www.F64.ro. Cu o echipa de 140 de angajati,

F64 inseamna atat un spatiu fizic pentru o gama variata foto-video, cat si un magazin online, unde clientii pot gasi pe stoc tot ceea ce au nevoie in materie de foto-video.

Autori

foto
ONEY FINANCES SRL