loader
NN Romania lanseaza NN Premium Care Abroad, o noua asigurare pentru boli grave care ofera in 2 ore acces la un medic coordonator dedicat

NN Romania lanseaza NN Premium Care Abroad, o noua asigurare pentru boli grave care ofera in 2 ore acces la un medic coordonator dedicat

Ea acopera cheltuieli de peste 2 milioane de euro pentru tratament in strainatate

NN Romania anunta lansarea asigurarii de sanatate NN Premium Care Abroad, o solutie completa de protectie a sanatatii in situatia unor boli grave precum cancer, chirurgie cardiovasculara cu by-pass, neurochirurgie sau transplant. Cu NN Premium Care Abroad, fiecare caz este preluat in 2 ore lucratoare si clientii beneficiaza de medic coordonator dedicat, de la prima suspiciune pana la diagnostic, tratament de inalta precizie in strainatate si post-tratament in Romania, avand acoperire de peste 2 milioane de euro pentru cheltuielile medicale pe tot parcursul cazului.

Din discutiile noastre cu mii de romani, am inteles ca, atunci cand apare o problema grava de sanatate, oamenii isi doresc un diagnostic rapid si cel mai performant tratament posibil pentru nevoia lor, fara sa se gandeasca la bani. Intr-un astfel de moment, se bazeaza pe serviciile medicale din Romania, dar stiu si ca exista in strainatate institutii specializate pe diferite boli grave care pot completa planul de tratament, bazandu-se pe cercetare extinsa in domeniu, tehnologii avansate si medicina de precizie. Asigurarea NN Premium Care Abroad a fost creata pornind de la nevoile actuale ale celor care se confrunta cu o boala grava, oferind oamenilor protectie completa pentru boli grave si sprijin medical si financiar rapid ca sa poata avea grija de ce conteaza cel mai mult. Iar primii clienti ne-au confirmat deja ca solutia le ofera mai multa liniste si o plasa de siguranta relevanta pentru momentele dificile care pot sa apara in viata”, explica Gabriela Lupas-Ticu, Chief Marketing & Operations Officer la NN Romania

NN Premium Care Abroad ofera protectie persoanelor cu varsta de pana la 85 de ani care locuiesc in Romania, indiferent de cetatenie, inclusiv copiilor inca din prima zi de viata. Asigurarea poate fi achizitionata pentru toata familia, cu un cost care porneste de la 176 de lei pe luna pentru fiecare persoana asigurata, calculat in functie de varsta. Solutia de protectie acopera patru categorii de boli grave: cancerul, inclusiv leucemia, sarcomul, limfomul, melanomul sau cancerul in-situ, chirurgia cardiovasculara cu by-pass, neurochirurgia si tratamentul tumorilor benigne pe maduva spinarii, precum si transplantul de organe, de maduva osoasa sau de celule stem din sangele periferic.

In astfel de situatii cand apare suspiciunea unei boli grave, timpul este un factor critic pentru diagnosticare si tratament. Pentru a beneficia de NN Premium Care Abroad, clientii anunta NN, sunt contactati in 2 ore lucratoare si beneficiaza apoi de un concierge medical de top. Astfel, un medic coordonator dedicat preia cazul in urmatoarele 24 de ore lucratoare si coordoneaza mai departe intregul proces de diagnosticare. Acesta analizeaza istoricul medical, evalueaza starea de sanatate si ofera indrumare pentru consultatii si investigatii suplimentare in clinici de top din Romania pentru un diagnostic cat mai rapid. Mai departe, NN faciliteaza accesul la a doua opinie medicala si la tratamentul in spitale si institutii medicale din strainatate, cu exceptia SUA, Japonia si Elvetia.

NN Premium Care Abroad se diferentiaza prin acoperire extinsa si suport, de la suspiciune la tratament, incluzand diagnosticarea, planul personalizat de tratament si medicina de inalta precizie in strainatate, precum si medicatia si ingrijirile ulterioare necesare dupa intoarcerea in Romania, cheltuielile fiind acoperite direct de NN. Toate aceste beneficii au fost create din grija noastra pentru clienti si din dorinta de a fi alaturi de ei la fiecare pas in lupta lor impotriva unei boli grave, asa cum au nevoie”, a spus Cristina Netea, Head of Value Proposition and Health Business la NN Romania.

Totodata, asigurarea acopera cheltuieli suplimentare, oferind clientilor 15.000 de lei pe care ii pot folosi oricum au nevoie, fara sa fie nevoie de justificare, inclusiv pentru transport sau cazare in strainatate alaturi de cineva din familie, si ofera o suma de bani pentru fiecare zi de spitalizare in clinici si spitale din lume.

Asigurarea poate fi cumparata printr-un proces digital, in baza unei discutii online cu unul dintre cei 1.600 de consultanti financiari si manageri din toata tara. Vanzarea si emiterea contractului se desfasoara online, intr-un timp foarte scurt care de cele mai multe ori nu depaseste o ora de la semnarea digitala si efectuarea platii. Mai departe, prin aplicatia mobila NN Direct, clientii au acces in orice moment, direct pe telefon, la toate informatiile despre asigurarea lor, pot face plati si isi pot actualiza datele personale. Iar cand apare o suspiciune de boala grava au nevoie sa acceseze beneficiile NN Premium Care Abroad, clientii pot anunta situatia prin aplicatia NN Direct, in cativa pasi simpli care dureaza doar cateva minute. 

Despre NN Romania

NN este prima companie internationala de asigurari de viata care a intrat pe piata din Romania, in 1997, iar de 15 ani activeaza si pe segmentul pensiilor private, fiind lider pe pietele de profil. Totodata, NN s-a extins in ultimii ani in Romania si pe segmentele asigurarilor de sanatate si de locuinta. In prezent, NN are aproximativ 500 de angajati si 1.600 de consultanti financiari si manageri in forta de vanzari si sustine peste 2,3 milioane de clienti de asigurari si pensii, un sfert din populatia activa a Romaniei, sa protejeze tot ceea ce conteaza mai mult pentru ei.

NN Romania este parte din NN Group, companie de servicii financiare cu o istorie de mai bine de 175 de ani la nivel international si o prezenta puternica in 11 tari, avand in total peste 16.000 de angajati si peste 20 milioane de clienti. NN Group este listat la bursa Euronext Amsterdam din 2014 si urmareste sa fie lider de industrie recunoscut pentru experienta clientilor, talente si pentru contributia in societate.

Prin activitatea de business si investitiile in societate, NN isi propune sa genereze schimbari pozitive in vietile oamenilor, sprijinindu-i sa creeze premisele unui viitor mai bun pentru ei si cei dragi lor. NN identifica solutii care raspund problemelor actuale ale societatii si contribuie la implementarea acestora ori de cate ori are ocazia impreuna cu parteneri din sectorul non-profit. Concret, compania sustine initiative importante care au ca scop crearea de oportunitati economice pentru tineri si pentru familii defavorizate, dar si accesul la educatie si servicii medicale pentru cei mai vulnerabili dintre noi.

www.nn.ro