loader
Mazars in Romania isi consolideaza echipa de conducere

Mazars in Romania isi consolideaza echipa de conducere

Mazars, firma internationala de audit si consultanta in afaceri, anunta numirea a trei noi lideri in echipa de management din Romania

Incepand cu data de 1 ianuarie 2024, Cristina Constantin si Mariana Dragomir au fost numite in functia de Outsourcing – Accounting Partner, iar Adrian Mihalcea in functia de Deal Advisory Director, cu scopul de a consolida si dezvolta expertiza si capacitatea firmei in domenii cheie ale business-ului.

Cristina s-a alaturat echipei Mazars in anul 2013 si detine o experienta profesionala de peste 16 ani in contabilitate financiara, oferind in acest timp consultanta clientilor din diverse industrii. Pe parcursul carierei, si-a consolidat expertiza lucrand, in special, cu clienti care fac parte din grupuri multinationale, cu cerinte ridicate de raportare si care utilizeaza sisteme ERP complexe. Cristina este expert contabil, fiind membra atat a Corpului Expertilor Contabili si Contabililor Autorizati din Romania (CECCAR), cat si a Camerei Consultantilor Fiscali din Romania (CCF). In noul sau rol, Cristina va continua sa creasca vizibilitatea in toate ariile de contabilitate si raportare, contribuind in acelasi timp la cresterea afacerilor clientilor ei.

In noul meu rol, voi continua sa conduc echipa noastra cu aceeasi dedicare si sa incurajez un mediu in care creativitatea si expertiza se intalnesc pentru a raspunde nevoilor in continua schimbare ale clientilor nostri. Sunt recunoscatoare pentru aceasta oportunitate si entuziasmata sa continui sa cresc alaturi de Mazars, ghidand firma catre noi orizonturi si asigurandu-ma ca fiecare provocare devine o treapta catre un succes mai mare, atat pentru clienti, cat si pentru echipa noastra. Incep aceasta calatorie alaturi de colegii mei, cu care sunt onorata si mandra sa continui sa lucrez in viitor.", a mentionat Cristina.

Mariana si-a dezvoltat competentele si expertiza in servicii de contabilitate financiara, contabilitate manageriala si raportare financiara. Cu o experienta profesionala de peste 17 ani, a livrat cu succes servicii de contabilitate personalizate pentru diverse companii internationale si s-a specializat in consilierea clientilor sai in special in proiecte de implementare a diferitelor sisteme ERP. Mariana este membra atat a Corpului Expertilor Contabili si Contabililor Autorizati din Romania (CECCAR), cat si a Camerei Consultantilor Fiscali din Romania (CCF). In noul sau rol, Mariana va continua sa conduca echipa noastra spre un succes continuu, angajandu-se ferm sa ofere servicii de inalta calitate clientilor nostri.

Sunt entuziasmata de noul meu rol in calitate de Accounting Partner, o pozitie care nu marcheaza doar o evolutie in cariera mea, ci si o dedicare ferma de a promova excelenta in cadrul firmei noastre. Mazars reprezinta un mediu de lucru extraordinar, iar alaturi de echipele mele de profesionisti in domeniu, clientii nostri si proiectele captivante, ma angajez sa dezvolt practica noastra contabila catre un succes continuu. Noua mea calatorie este plina de oportunitati de a aduce un impact sustenabil si doresc sa ii multumesc Luminitei Bornoiu pentru indrumarea continua in dezvoltarea mea profesionala si personala, precum si colegilor mei pentru devotamentul si eforturile lor. Oamenii reprezinta esenta oricarei povesti de succes, si eu sunt profund recunoscatoare pentru sprijinul, indrumarea si camaraderia ce au contribuit la modelarea carierei mele pana in acest moment.", a mentionat Mariana.

Comentand despre noua lor provocare, Luminita Bornoiu, Partner, Head of Outsourcing, a mentionat: „Aceste noi responsabilitati reflecta cresterea, dedicarea si eforturile colegelor mele pe parcursul anilor petrecuti la Mazars. Astfel, demonstram angajamentul nostru de a investi in echipele si clientii nostri, precum si in mediul de business. Sunt extrem de mandra de Cristina si Mariana si astept cu nerabdare sa exploram impreuna noi orizonturi si ghida Mazars catre realizari remarcabile.”

Adrian s-a alaturat echipei Mazars in anul 2016 si are o experienta de peste 11 ani in servicii de consultanta financiara. Expertiza sa se axeaza in mod deosebit pe gestionarea proiectelor de due diligence legate de fuziuni si achizitii, cuprinzand atat angajamente de cumparare, cat si de vanzare, intr-o gama variata de industrii. Adrian detine titlul de Chartered Financial Analyst (CFA) si este membru al Asociatiei Contabililor Autorizati (ACCA). Conducand o echipa de profesionisti, el promoveaza o cultura a inovatiei, adaptabilitatii si orientarii catre client. In viitor, va continua sa valorifice experienta si cunostintele sale pentru a ghida clientii prin lumea dinamica a serviciilor de consultanta financiara.

Este nu doar o onoare, ci si un moment semnificativ pentru mine sa fac parte din echipa de conducere a Mazars. In viitor, obiectivul meu este de a consolida si extinde practica noastra de consultanta in tranzactii, colaborand strans cu echipa mea, care reprezinta piatra de temelie a succesului nostru. In acelasi timp, ma dedic sa ofer sprijin si sa contribui activ la succesul global al proiectelor de investitii ale clientilor nostri. Sunt entuziasmat de oportunitatile viitoare si determinat sa indeplinesc un rol esential in evolutia continua a Mazars.”, a mentionat Adrian.

Reflectand asupra noului rol al lui Adrian, Razvan Butucaru, Partner, Financial Services & Advisory Leader, adauga: „Sunt foarte fericit si mandru de ceea ce a realizat Adrian. El a contribuit semnificativ la cresterea practicii noastre de consultanta in fuziuni si achizitii si la transformarea acesteia in una dintre cele mai bune echipe din piata. In noul sau rol, Adrian va continua sa dezvolte si sa diversifice portofoliul nostru, oferind in continuare servicii de calitate exceptionala clientilor nostri.”

La Mazars, ne bucuram sa incepem noul an cu asemenea vesti bune si suntem entuziasmati pentru noile calatorii profesionale ale colegilor nostri. Felicitari tuturor pentru dezvoltarea continua, realizarile obtinute si mentinerea excelentei constante.

Autori

foto
MAZARS ROMANIA SRL