loader

NETOPIA mobilPay, singurul procesator de plati digitale din Romania prezent pe Shopify, cea mai mare platforma de e-commerce din lume

NETOPIA mobilPay, liderul platilor digitale din Romania, este singurul jucator din payment-ul local integrat in Shopify, cea mai mare platforma multichannel de e-commerce din lume, dedicata magazinelor online medii si mici.

Incepand de la 1 iulie, toate magazinele online europene care utilizeaza platforma Shopify pot opta pentru serviciile de procesare a platilor online si mobile dezvoltate de NETOPIA mobilPay.

 

Pe langa tranzactiile digitale cu cardul si cele mobile, NETOPIA mobilPay le ofera magazinelor online care utilizeaza Shopify si optiunea de procesare Bitcoin, fiind, astfel, printre putinii procesatori integrati pe platforma de e-commerce care intermediaza plati in moneda digitala.

 

Mai mult decat atat, inclusiv business-urile din e-commerce-ul local care utilizeaza sistemul NETOPIA mobilPay au acces mult mai simplu la solutiile de e-commerce Shopify, gigantul canadian cu afaceri de peste 200 milioane de dolari in 2015.

 

“NETOPIA mobilPay este un produs al inovatiei digitale, care nu are granite, iar e-commerce-ul este printre putinele industrii din lume care se adreseaza consumatorului global. Integrarea cu Shopify este urmatorul pas pe care NETOPIA mobilPay il face pentru apropierea de acest consumator fara granite, cu beneficii evidente inclusiv pentru comerciantii romani care isi doreasca sa vanda mai simplu international”, declara Antonio Eram, CEO si Fondator al NETOPIA mobilPay.

 

Potrivit CEO-ului si Fondatorului companiei, decizia de integrare cu Shopify a fost luata in urma feedback-ului primit de la comerciantii parteneri, care pot accesa, la randul lor, mult mai facil, solutiiile multichannel puse la dispozitie de platforma internationala de e-commerce.

 

Fondata in 2004, in Canada, Shopify este, in prezent, cea mai mare platforma cloud de e-commerce din lume, utilizata de peste 250.000 de magazine online medii si mici, din peste 150 de tari.
 

Autori

foto
NETOPIA PAYMENTS SRL