loader
Mihaela Pavel este noul Director de Operatiuni  al PayPoint Romania

Mihaela Pavel este noul Director de Operatiuni al PayPoint Romania

PayPoint Romania, principalul operator de plati in numerar si incarcare electronica prin puncte de retail, anunta numirea Mihaelei Pavel in functia de Director de Operatiuni.

In acest rol, Mihaela coordoneaza departamentele Contact Centre, Support & Compliance si Credit & Collection. Aceste departamente gestioneaza numeroase activitati ce tin de relatia dintre PayPoint si comerciantii din retea: verificarea, procesarea si setarea contractelor cu partenerii din retail, comunicarea cu acestia, procesarea feedback-ului primit si oferirea unor raspunsuri prompte, asigurarea derularii unei relatii comerciale in linie cu termenii contractuali sau evitarea fraudelor.


Mihaela Pavel are o cariera de peste 26 ani in industria financiara, inceputa alaturi de Raiffeisen Bank, etapa ce i-a permis intelegerea culturii organizationale specifice unei multinationale, pentru ca ulterior sa isi dezvolte experienta in OTP Bank Romania si BRD – Groupe Société Générale. Mihaela a petrecut peste jumatate din cariera in zona operatiunilor bancare, iar aria sa de expertiza include: aprobare, colectare si monitorizare credite retail, sisteme de plati simple si documentare, cash operations management, popriri, trezorerie back-office. Totodata, a coordonat echipe specializate in process management si optimizarea fluxurilor de lucru.


Mihaela Pavel, Director de Operatiuni al PayPoint Romania, a declarat: „Ma identific cu ritmul de crestere si dezvoltare al PayPoint, organizatie alaturi de care doresc sa asigur colaboratorilor un mediu de afaceri care sa sustina cresterea businessului. Intr-o companie, Directia Operatiuni joaca un rol foarte important in asigurarea continuitatii activitatii precum si in imbunatatirea proceselor si fluxurilor de lucru, elemente care sa permita oferirea unor servicii la un nivel ridicat de calitate”.


Mugur Dogariu, Managing Director al PayPoint Romania, a declarat: „Rolul diviziei Operatiuni in cadrul PayPoint a evoluat foarte mult de la intrarea noastra pe piata, in 2008, odata cu extinderea portofoliului de ser,vicii si a retelei de comercianti. Acum, in contextul achizitiei Payzone, importanta acestei divizii este cu atat mai mare: gestionam o retea crescuta de comercianti parteneri si avem un portofoliu extins de furnizori parteneri pentru care procesam plati, viitorul stand sub amprenta obiectivelor de crestere si eficientizare. Este astfel necesar sa asiguram in continuare derularea optima a operatiunilor si oferirea tuturor serviciilor la parametrii calitativi cu care ne-am obisnuit partenerii si suntem convinsi ca Mihaela va juca un rol important in acest proces. Ii dorim bun-venit in echipa PayPoint si mult succes in proiectele viitoare.”
 

Autori

foto
PAYPOINT SERVICES SRL