loader
Smartree Romania are un nou Director Operational

Smartree Romania are un nou Director Operational

Smartree Romania, lider pe piata de externalizare a serviciilor de HR, cu afaceri anuale de peste 14 milioane de euro, o numeste pe Anamaria Borza in functia de Director Operational, incepand cu 1 iulie 2018.

Anamaria a detinut timp de 6 ani functia de Chief Technology Officer in cadrul Smartree, pozitie care va fi preluata de Eduard Pinzariu.


Anamaria Borza are o experienta solida in zona serviciilor de payroll, acumulata in cei peste 13 ani de activitate in domeniu. S-a alaturat echipei Smartree in 2009 si a ocupat succesiv pozitiile de Consultant Implementare, Manager Implementare si CTO – Chief Technology Officer. In calitate de CTO Smartree, a coordonat timp de 6 ani o echipa de aproape 30 de specialisti in implementare, suport si dezvoltare de aplicatii software, alaturi de care a derulat cu succes numeroase proiecte ce au venit in sprijinul clientilor Smartree prin automatizarea si eficientizarea fluxurilor de HR. Anamaria Borza a preluat pozitia de Director Operational de la Raluca Dinica, care va parasi compania dupa mai bine de 10 ani in cadrul Smartree, acceptand o noua provocare in cariera.


“Ii multumim Ralucai Dinica pentru toata dedicarea si efortul depuse in cadrul proiectelor Smartree. Contributia ei a fost una semnificativa in toti acesti ani si ii dorim mult succes in continuare. Activitatea departamentului Operational reprezinta core business-ul Smartree, departamentul procesand lunar activitatea a peste 50.000 angajati din cele 200 de companii partenere Smartree. Anamaria Borza este cea mai indicata persoana sa coordoneze activitatea acestui department si sa-i ofere continuitate. A fost implicata de-a lungul timpului in majoritatea proiectelor Smartree, are o experienta considerabila in imbunatatirea prin tehnologie a proceselor HR si, in plus, poate veni cu o perspectiva noua, interesanta din zona tehnica spre cea operationala”, a precizat Adrian Stanciu, CEO Smartree.


Smartree numeste un nou Chief Technology Officer in persoana lui Eduard Pinzariu


De asemenea, Smartree anunta ca pozitia de CTO ramasa vacanta va fi preluata de Eduard Pinzariu, care anterior ocupa functia de Program Director Smartree. In noua pozitie, Eduard va fi responsabil cu executia strategiei din zona de tehnologie, mai exact aceea de a asigura ca suita de aplicatii HCM dezvoltate intern de Smartree va continua sa ramana principala optiune a companiilor multinationale si romanesti in procesul lor de automatizare si digitalizare a fluxurilor de resurse umane. Eduard are o experienta vasta in zona de management strategic pentru produse si servicii software, dar si in managementul echipelor. El a fost implicat in toate etapele importante ale dezvoltarii Smartree, cu precadere in evolutia componentei software a companiei, fiind unul dintre primii angajati Smartree.


“Am incredere ca numirea in fruntea departamentelor Operational si Tehnic a doi manageri experimentati, cu competente transversale, asa cum sunt Anamaria si Eduard, poate asigura in continuare progresul si transformarea organizatiei intr-un ritm dinamic, impregnat de inovatie”, a adaugat Adrian Stanciu, CEO Smartree.
 

Autori

foto
SMARTREE ROMANIA SRL