loader
Metropolitan Life o numeste pe Carmina Dragomir in pozitia de CEO in Romania Metropolitan Life o numeste pe Carmina Dragomir in pozitia de CEO in Romania

Metropolitan Life o numeste pe Carmina Dragomir in pozitia de CEO in Romania Metropolitan Life o numeste pe Carmina Dragomir in pozitia de CEO in Romania

Metropolitan Life anunta numirea Carminei Dragomir in functia de CEO in Romania, incepand cu 1 octombrie 2017, dupa primirea aprobarilor din partea autoritatilor. Carmina Dragomir va prelua aceasta functie de la Emilia Bunea, care a condus cu succes operatiunile Metropolitan Life din Romania in ultimii trei ani.

Carmina Dragomir se alatura Metropolitan Life Romania dupa ce a detinut cu succes pozitia de Deputy CEO & COO al MetLife Italia, in ultimii trei ani. Din noua sa functie, Carmina va raporta lui Dirk Ostjin, Regional Head MetLife, Europa Centrala si de Vest. Experienta sa in cadrul Metropolitan Life a inceput in 2003 si include pozitii de conducere anterioare, precum COO, in cadrul Metropolitan Life Romania.

 

"Este o reala oportunitate sa ma intorc la ceea ce consider a fi una dintre pietele cu cea mai rapida dezvoltare din regiune. Consider ca Metropolitan Life poate juca un rol esential in modelarea viitorului pietei de asigurari din Romania si sunt onorata sa conduc o echipa formata din unii dintre cei mai buni profesionisti din domeniu", a declarat Carmina Dragomir.

 

Emilia Bunea a condus operatiunile Metropolitan Life din 2014, in functia de CEO. In timpul carierei sale la Metropolitan Life, Emilia Bunea a consolidat operatiunile companiei pe plan local si a dezvoltat o echipa puternica de profesionisti si talente.

 

"Sunt mandra de realizarile Metropolitan Life. In ultimii trei ani am crescut in mod semnificativ ponderea produselor de protectie, gradul de constientizare asupra brand-ului la nivel local si implicarea angajatilor atat pe plan local, cat si la nivel mondial. Multumesc echipei, consultantilor si partenerilor de business, care au facut toate aceste realizari posibile: m-am bucurat de fiecare clipa a calatoriei noastre impreuna!”, sustine Emilia Bunea.