loader

MasterCard si Kaufland anunta un parteneriat dedicat stimularii utilizarii cardului la plata cumparaturilor

MasterCard si Kaufland Romania lanseaza o campanie promotionala cu scopul de a impulsiona utilizarea cardului pentru plata cumparaturilor in reteaua de magazine Kaufland din Romania. Campania "Plateste cu cardul tau MasterCard sau Maestro in magazinele Kaufland si poti castiga premii pentru tine si familia ta" se va desfasura intre 28 martie si 8 mai 2016.

Organizatorii campaniei pun la bataie 12 premii in valoare totala de peste 77.700 lei, constand in 6 vouchere turistice internationale, precum si 6 console de jocuri PlayStation 4 Ultimate Player Edition. Castigatorul unui voucher turistic international va putea beneficia de premiu atat individual, precum si insotit, in limita sumei nete de 11.250 lei.

 

Fiecare tranzactie de plata efectuata cu cardul MasterCard sau Maestro in orice magazin Kaufland va fi inscrisa automat si gratuit in campanie, iar tranzactiile contactless vor avea sanse duble de castig.

 

“Pregatirea pentru vacanta de vara atat de mult visata si asteptata incepe, in aceasta primavara, cu o plata cu cardul MasterCard sau Maestro in magazinele Kaufland. Impreuna cu partenerii nostri de la Kaufland, ne dorim sa transformam simplul gest de plata cu cardul al clientilor nostri intr-un moment de Nepretuit alaturi de cei dragi – fie ca va fi vorba de una dintre cele 6 vacante, fie ca este vorba de unul dintre cele 6 PlayStation-uri pentru seri in familie, toate sunt acum la doar o tranzactie distanta” a declarat Diana Tanase, Marketing Manager pentru Romania in cadrul MasterCard.

 

“La Kaufland urmarim intotdeauna sa le oferim clientilor satisfactia si placerea de a face cumparaturi. Pentru a ne atinge scopul este important sa avem alaturi parteneri de incredere precum MasterCard. Incurajam clientii sa utilizeze cardul pentru plata cumparaturilor ca o alternativa sigura, rapida si eficienta. Multumim MasterCard pentru experientele oferite clientilor Kaufland!” a declarat Andrei Secretianu, Director Publicitate - Marketing /Distributie, Kaufland Romania.

 

Campania "Plateste cu cardul tau MasterCard sau Maestro in magazinele Kaufland si poti castiga una dintre cele 6 vacante sau unul dintre cele 6 PlayStation pentru tine si familia ta" se va desfasura intre 28 martie si 8 mai 2016, fiecare tranzactie de plata cu cardul MasterCard sau Maestro, in orice magazin Kaufland, fiind inregistrata automat cu o sansa pentru unul dintre cele 12 premii. In plus, tranzactiile cu carduri MasterCard sau Maestro realizate in modul contactless vor intra cu sanse duble de castig pentru tragerea la sorti a castigatorilor, extragere ce va avea loc pe 6 iunie 2016.
 

Autori

foto
MASTERCARD EUROPE SPRL - REPREZENTANTA