loader
Logiscool Romania deschide inscrierile pentru cursurile de programare din noul an scolar, cu un curriculum adaptat actualelor nevoi digitale ale elevilor

Logiscool Romania deschide inscrierile pentru cursurile de programare din noul an scolar, cu un curriculum adaptat actualelor nevoi digitale ale elevilor

Peste 10.000 de elevi sunt asteptati sa se inscrie anul acesta la cursurile Logiscool Romania, care incep din 13 septembrie, cu 30% mai multi decat anul trecut

Logiscool Romania, scoala de programare pentru copii si adolescenti cu varste intre 6 si 18 ani, deschide inscrierile pentru noua generatie de elevi pasionati de programare. Incepand cu anul acesta, elevii Logiscool Romania au acces la noi cursuri concepute pentru nevoile lor de cunoastere: Digital Discovery, care ii pregateste pe copii sa navigheze constient si in conditii de siguranta pe internet si Python, care se adreseaza elevilor cu dorinta de a-si aprofunda cunostintele de programare deja asimilate si celor avansati.

Peste 10.000 de elevi sunt asteptati sa se inscrie anul acesta la cursurile Logiscool Romania, care incep din 13 septembrie, cu 30% mai multi decat anul trecut. Cei care devin cursanti Logiscool participa la o sesiune de curs pe saptamana, pe intreaga perioada a anului scolar, si se pot inscrie pana pe 15 octombrie. Elevii interesati sa participe la cursurile Logiscool pot beneficia de sesiuni demonstrative gratuite, pe care le pot accesa pana pe 10 octombrie.

Curriculumul din acest an a fost imbogatit cu programe noi, dezvoltate pornind de la nevoia parintilor si a elevilor de a descoperi lumea digitala in ansamblu. Astfel, pe langa cursurile clasice de programare, robotica, editare foto-video, Logiscool a inclus si Digital Discovery, pentru cei care vor sa invete mai mult decat programare si sa fie instruiti corect pentru navigarea in siguranta pe internet. In plus, cei care au deja bazele programarii pot progresa si chiar pot obtine o certificare in Python, cu ajutorul noului curs din programa acestui an.

La Logiscool Romania, ne-am propus sa facem alfabetizarea digitala cat mai accesibila si sa pregatim tinerii de azi pentru viitor. In aceasta directie, stam in contact cu elevii nostri si cu parintii acestora, pentru a le afla nevoile si pentru a ne adapta corespunzator. Astfel, am inclus in programa cursuri care ii ajuta pe cursanti sa dezvolte o prezenta constienta in online, dar si cursuri prin care ei sa aprofundeze anumite limbaje de programare. In plus, am observat preocuparea companiilor de a avea profesionisti care sa aiba si alte abilitati pe langa cele tehnice, motiv pentru care includem in programele noastre evenimente de dezvoltare de soft skills si parteneriate cu alte companii din aceasta zona”, spune Indira Abdulvoap, General Manager Logiscool Romania.

Cele mai multe dintre cursurile Logiscool Romania din acest an sunt disponibile atat online, cat si cu prezenta la sediu, in functie de preferinta elevilor inscrisi. Logiscool le pune la dispozitie cursantilor toate materialele necesare parcurgerii cursurilor, iar conditiile de inscriere sunt mentionate pe site.

Despre Logiscool

Logiscool Romania ofera cursuri de programare si robotica pentru copii si tineri cu varste cuprinse intre 6 si 18 ani. Infiintata in prima parte a anului 2018, Logiscool Romania numara deja peste 50 de scoli de programare la nivel national si este in continua expansiune.

Logiscool Romania face parte dintr-o retea internationala de centre educationale, prezenta in 20 tari din Europa, America si Asia. Pana acum, peste 100.000 de elevi au participat la cursurile, taberele si evenimentele conexe oferite de Logiscool, descoperind programarea intr-un mediu placut si inspirational.