loader
Lidl inaugureaza un magazin in Voluntari

Lidl inaugureaza un magazin in Voluntari

Lidl continua investitiile in Romania prin inaugurarea unui magazin in Voluntari, in data de 23 noiembrie.

Noua unitate este situata pe Bulevardul Voluntari, Nr. 76, iar, odata cu deschiderea sa, vor fi create aproximativ 20 de noi locuri de munca.


Magazinul va avea o suprafata de 1200 m² si aproape 100 de locuri de parcare. Orarul de functionare a noii unitati va fi urmatorul: intre 7:30 si 22:00, de luni pana sambata, iar duminica, intre 8:00 si 21:00.


Cel de-al treilea magazin inaugurat in Voluntari este construit la standarde ridicate de sustenabilitate. Astfel, alaturi de viitorul centru logistic din Roman si de magazinele cu acoperis verde din capitala si din Constanta, procesul de executie a unitatii se aliniaza trendului de dezvoltare imobiliara durabila, care se incadreaza in standardele europene.


Procesul de constructie a noului magazin se afla in linie cu demersul companiei spre sustenabilitate, prin folosirea unor tehnologii avansate din domeniul constructiilor, in conformitate cu normele de protectie a mediului. Totodata, Lidl optimizeaza in mod constant formatul de magazin, astfel ca, in ultimul an si jumatate, aproape 200 de unitati au fost modernizate, pentru a oferi clientilor o experienta de cumparaturi mai placuta, dar si pentru a fi mai prietenoase cu mediul.


Deschiderea noului magazin ii asteapta pe clienti cu promotii si actiuni speciale. Astfel, in ziua inaugurarii vor fi reduceri de peste 20% la articole nealimentare, dar si la cele alimentare, precum mezeluri, lactate, dulciuri si altele. Totodata, in saptamana urmatoare deschiderii magazinului, de joi pana duminica, clientii vor beneficia de o degustare a produselor delicioase de la Brutaria Lidl.


Inaugurarea magazinului din Voluntari, judetul Ilfov, continua strategia companiei de a oferi zilnic romanilor, in zone din imediata lor proximitate, produse de calitate la cel mai bun pret, intr-o larga varietate de sortimente. Lidl promoveaza cu consecventa colaborarea cu producatorii locali, multe dintre marcile de calitate comercializate in reteaua Lidl fiind produse in Romania.
 

Autori

foto
LIDL DISCOUNT SRL