loader
Accenture isi extinde serviciile de Business Process in Romania prin inaugurarea unui nou centru in Brasov

Accenture isi extinde serviciile de Business Process in Romania prin inaugurarea unui nou centru in Brasov

Accenture va oferi clientilor servicii de gestionare a proceselor de business si va crea noi oportunitati de angajare pentru 100 de persoane in urmatoarele 6 luni.

Accenture isi extinde capabilitatile de Business Process Services in Romania prin deschiderea unui nou centru in Brasov, al saptelea din tara. Prin noul centru care se va deschide in decembrie, Accenture va oferi clientilor servicii de gestionare a proceselor de business si va crea noi oportunitati de angajare pentru 100 de persoane in urmatoarele 6 luni. Intr-o prima etapa, eforturile de recrutare se vor axa pe absolventi de studii universitare cu abilitati de limba germana.


Noii angajati din Brasov vor beneficia de formarea Accenture in ultimele tehnologii digitale, permitandu-le sa integreze tehnologii inteligente in furnizarea de servicii si sa transforme procesele de afaceri ale clientilor.


Situat in Coresi Business Park, noul centru din Brasov face parte din Accenture Global Delivery Network si va oferi un mediu de lucru colaborativ si acces la o retea globala de profesionisti - in special din America de Nord si Europa de Vest - cu o experienta extinsa intr-o gama larga de tehnologii si instrumente pentru managementul proceselor de business.

 

Accenture are peste 2700 de profesionisti in 5 orase din Romania (Bucuresti- 2 birouri, Cluj-Napoca, Targu-Mures, Iasi si Timisoara) care livreaza o gama larga de servicii si solutii in domenii precum consultanta, digital, tehnologie si operatiuni. Cei mai multi dintre clienti se afla in Europa.

 

Avand 318.000 de profesionisti in mai mult de 50 de centre, reprezentand birouri Accenture si locatii ale clientilor, Accenture Global Delivery Network este cel mai mare si mai diversificat grup de profesionisti in strategie, consultanta, digital, tehnologie si operatiuni din lume. Sustinuta de o intelegere profunda a industriilor, a tehnologiilor si a modelelor de business, reteaua globala Accenture detine capabilitati industrializate de amploare, inclusiv procese, metode, unelte, arhitecturi si sisteme metrice.

 

Accenture, lider global in servicii profesionale, ofera o gama larga de servicii si solutii in strategie, consultanta, digital, tehnologie si operatiuni. Combinand experienta de neegalat si competentele specializate ce acopera peste 40 de industrii si toate procesele de business - sustinuta de cea mai mare retea de centre de livrare din lume - Accenture activeaza la intersectia dintre business si tehnologie pentru a-si ajuta clientii sa isi imbunatateasca propria activitate si pentru a crea valoare adaugata pentru actionarii lor. Cu aproximativ 425.000 de specialisti care deservesc clienti in peste 120 de tari, Accenture continua sa inoveze pentru a imbunatati modul in care functioneaza lumea.

Autori

foto
ACCENTURE SERVICES SRL