loader
Lemnia lanseaza la Londra noua colectie de genti din lemn

Lemnia lanseaza la Londra noua colectie de genti din lemn

In perioada 23 - 25 iulie, gentile Lemnia vor fi expuse la Londra, pentru al doilea an, in cadrul targului international Pure London, alaturi de alte 700 de branduri de fashion selectate din intreaga lume.

Publicul in fata caruia sunt prezentate colectiile este compus din cei mai importanti retaileri britanici si internationali, veniti sa descopere branduri cu potential de dezvoltare.

 

Brandul Lemnia s-a nascut din viziunea unui arhitect, Razvan Chelu, si maiestria in prelucrarea lemnului a tatalui sau, Florin Chelu, pentru a spune povestea liniilor simple si a texturilor rafinate.

 

Asemenea materialelor naturale din care este creata, niciuna dintre gentile-statement ale brandului nu este identica cu alta. Prin designul sculptural, minimalist si finisajele de calitate, lemnul si pielea naturala sunt readuse in contemporan. Lemnia reuseste sa isi creeze un limbaj propriu si sa devina un atelier valoros de design romanesc.

 

Cea mai noua colectie, Geometric, impinge limitele designului si redefineste ideea de forma. Geometria fiecarei genti capata viata proprie si il invita pe purtator intr-o calatorie la granita dintre bidimensional si tridimensional. Abanosul satinat intalneste cea mai fina piele pentru a crea o oda inchinata simetriei, dar si o declaratie indrazneatade stil.    

 

Promovarea colectiilor Lemnia pe piata internationala, alaturi de inovarea continua la nivel de design si prelucrare a materialelor, sunt principalele obiective pe termen lung ale brandului.

Autori

foto
GREEN TRAVEL EXPERT SRL