loader
La 200 ani, HARTMANN incepe seria faptelor mici. Cate 200 in fiecare luna. In septembrie, doneaza 200 pachete de pansare a ranilor cronice, cu 15.000 produse, catre pacientii HOSPICE Casa Sperantei

La 200 ani, HARTMANN incepe seria faptelor mici. Cate 200 in fiecare luna. In septembrie, doneaza 200 pachete de pansare a ranilor cronice, cu 15.000 produse, catre pacientii HOSPICE Casa Sperantei

In aceasta luna, pacientii HOSPICE Casa Sperantei beneficiaza de sprijinul material oferit de HARTMANN Romania, in cadrul initiativei companiei "200 de fapte mici in fiecare luna", prin care asigura sustinere unor categorii sociale aflate in situatii de vulnerabilitate.

Donatia, constand in produse pentru pansarea ranilor cronice, raspunde unei probleme acute a pacientilor cu boli incurabile, care se confrunta cu aparitia escarelor provocate de imobilizarea la pat. Produsele donate reprezinta o necesitate in tratamentul corect al ranilor cronice, ce implica ingrijire atenta si constanta, cu produse specifice tipurilor de leziuni cu patologii foarte diverse.

"Colaboram de mai multa vreme cu HARTMANN Romania, pentru ca folosind materialele lor ne-am convins ca raspund cel mai bine nevoilor dificile pe care o boala incurabila le aduce asupra organismului pacientilor nostri. De aceea ne bucura sa ne dezvoltam relatia cu acesti parteneri de incredere si ne bucura cand vedem in jurul nostru dorinta de a fi alaturi de noi, de a ne ajuta in suportul acordat pacientilor – copii si adulti – care se lupta cu boli incurabile, cu prognostic limitat de viata. Donatiile primite vor ajunge exact unde este atat de mare nevoie de ele si le vor arata pacientilor nostri ca nu sunt singuri in lupta pe care o duc. Le multumim partenerilor nostri, cu ajutorul carora construim binele cu adevarat important: confortul pacientilor care trec prin momente dificile”, declara Mirela Nemtanu, CEO HOSPICE Casa Sperantei.

Cu o istorie de 200 de ani, HARTMANN, companie ce activeaza in domeniul produselor de asistenta medicala si igiena, se ghideaza dupa principiul lucrurilor facute pas cu pas, cu profesionalism, pasiune si perseverenta. Pentru ca schimbarea se face prin fapte mici si bune, care construiesc binele cu adevarat mare.

Descopera mai multe povesti ale binelui pe www.faptemici.ro.

Autori

foto
SWOBODA SIBIU SRL